Jacquelien van Lonkhuijzen


Jacquelien van Lonkhuijzen

Jacquelien van Lonkhuijzen

  • ’t Huis van Lonkhuijzen
    Sophialaan 33 S
    3708 HC Zeist
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Zeist

Hoe kan het!? Steeds hetzelfde: ruzie, verwijten, verwijdering. Doorbreek de impasse. In de relatietherapie help ik jullie in eerste instantie de ‘crisis’ uit jullie omgang met elkaar te halen. Nu hebben jullie zo veel moeite om elkaar vinden en te verstaan, dat geen enkel gesprek zin heeft. Jullie reageren op elkaar als door een wesp gestoken.

Ik help jullie de patronen van elk gesprek te zien. Zodat je weet waar je ontspoort, kunt zien waar je reactie meer gewoonte dan gevoel is. En jullie leren hoe je daar ook iets aan kunt doen!  In de avond is ook een afspraak bij mij mogelijk!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Kinderpsycholoog
Negatief zelfbeeld

Erg ontspannen sfeer, duidelijke afspraken en ik ben er ontzettend mee geholpen.
Peter
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 3 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Jacquelien van Lonkhuijzen

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Jacquelien van Lonkhuijzen ’t Huis van Lonkhuijzen
Sophialaan 33 S
3708 HC Zeist


085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Zeist

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zeist.

Jacquelien van Lonkhuijzen ’t Huis van Lonkhuijzen
Sophialaan 33 S
3708 HC Zeist


085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Kom in gesprek bij Relatietherapie Zeist

Je wilt het alles geven...
Jullie relatie is het belangrijkste dat er is. Daarom ben je zo van slag. Daarom raakt het je zo diep. Je hebt je verbonden, je hebt de diepte gezien, de liefde gevoeld, het verlangen gekend je helemaal te laten zien. Je hebt gedroomd van een leven samen. Je hebt er alles voor willen geven. Je geeft er nóg alles voor. Nu nóg. Nu juist. Ondanks dat tuimelen jullie naar beneden, en kraakt jullie verbond alsmaar luider.

Een noodgreep?
Waarschijnlijk is dit een laatste poging, een noodgreep, een wanhopige poging. Jullie kunnen het nu niet zelf. Maar er is nog veel om voor te vechten. Tegelijkertijd is het brozer dan je dacht. Alles staat op het spel. Het is even eng als moeilijk, even pijnlijk als hopeloos en even ongemakkelijk als noodzakelijk.

Jezelf zijn en gezien worden
In de relatietherapie help ik jullie in eerste instantie de ‘crisis’ uit jullie omgang met elkaar te halen. Nu hebben jullie zo veel moeite om elkaar vinden en te verstaan, dat geen enkel gesprek zin heeft. Jullie reageren op elkaar als door een wesp gestoken. Ik help jullie de patronen van elk gesprek te zien. Zodat je weet waar je ontspoort, kunt zien waar je reactie meer gewoonte dan gevoel is. En jullie leren hoe je daar ook iets aan kunt doen.

Met vallen en opstaan
Dat is waardevol en mooi werk, niet altijd makkelijk en het vraagt tijd, inzet en motivatie van jullie allebei. Op sommige momenten ‘werkt’ het. Dan voelen jullie hoe het ook kan. Dat zijn de momenten waar we op verder werken. Jullie merken dat ze steeds vaker voorkomen en dat het steeds makkelijker wordt om over jezelf heen te stappen.

Verdieping vinden, samen groeien bij Relatietherapie Zeist
Vanaf dat moment maken we in de behandeling meer ruimte voor de onderlaag van jullie relatie. We nemen tijd om moeilijker onderwerpen te bespreken. Het is nog steeds teer, maar er is een begin van herstel. Jullie kunnen het zelf ook al zien. Met de richting die jullie nu vinden, maken jullie de positieve omgeving om hier echt uit te komen.

Weer verder… samen
Bij afsluiten van de behandeling zijn jullie waarschijnlijk nog niet klaar. Er is nog veel te verbeteren, en het gaat niet altijd goed. Maar jullie zien elkaar weer écht, nemen de tijd om goed te luisteren en weten wat jullie valkuilen zijn. Jullie kunnen ook weer genieten van elkaar. Er is weer geluk. Jullie liefde spreekt weer.

Contact
Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel naar Relatietherapie Zeist ter attentie van Jacquelien van Lonkhuijzen. Ik leer jullie graag kennen!

Jacquelien van Lonkhuijzen ’t Huis van Lonkhuijzen
Sophialaan 33 S
3708 HC Zeist


085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.