Relatietherapie Zaandam


Ellen van Vliet

Ellen van Vliet

  • Affuitenhal 1
    gebouw 14, 1505RE Zaandam
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Zaandam

Iedereen hunkert naar liefde. Je verbinden, een innige band met iemand hebben en samen een toekomst opbouwen. Ondanks dat het erg belangrijk is wordt er weinig over gepraat. Het lijkt alsof het vanzelf moet gaan, terwijl met elkaar blijven praten erg belangrijk is.

In de behandeling staat de verhouding tot elkaar centraal. We bespreken jullie verlangens, verwachtingen, hoop en kwetsbare kanten. Jullie leren je weer opnieuw verbinden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Heerhugowaard
!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Kinderpsycholoog
Mindfulness
ACT
Coaching
Negatief zelfbeeld

Je hebt me leren nadenken over en anders laten kijken naar mijn depressieve gevoelens en mijn overtuigingen.
Gerrit
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem Contact Op Met Therapie Zaandam

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ellen van Vliet Affuitenhal 1
gebouw 14, 1505RE Zaandam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Therapie Zaandam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Zaandam. Afspraken zijn ook mogelijk in Heerhugowaard.

Ellen van Vliet Affuitenhal 1
gebouw 14, 1505RE Zaandam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Werken aan Hoop en Vertrouwen bij Relatietherapie Zaandam

Je merkt het al langere tijd. Jullie raken steeds meer van elkaar verwijderd. Je trekt je terug, keert in jezelf en als jullie een keer praten leidt het gesprek steevast tot ruzie. Je wilt je gelijk halen en laten zien hoe teleurgesteld je bent. Het gaat eigenlijk al langere tijd niet meer over jullie, maar over jou en de ander.

Vorm en inhoud
Als jullie bij Relatietherapie Zaandam in behandeling komen richten we ons op twee belangrijke peilers: vorm en inhoud. Allereerst gaan we in op de vorm. Ik laat jullie zien wat de negatieve patronen zijn die in jullie gesprekken zijn gesleten, hoe het komt dat jullie gesprekken steeds vastlopen. Na verloop van tijd herkennen jullie je fouten en weten jullie wat jullie kunnen doen om deze negatieve patronen te doorbreken.

Vervolgens gaan we door naar de volgende stap, het werken aan de inhoud van jullie gesprekken. Jullie leren elkaar te vertellen wat voor jullie echt belangrijk is, je gedachten en gevoelens uitspreken naar elkaar. Ook de moeilijke onderwerpen komen ter sprake. Pas wanneer je je echt open durft te stellen voor je partner en kunt vertellen wat er in jou omgaat wordt de stevige basis gevormd die zo belangrijk is voor jullie relatie.

Weer bereikbaar
Als we de behandeling afronden zijn jullie weer bereikbaar voor elkaar. Jullie kunnen weer contact maken, met elkaar praten en jullie band is versterkt. Er zijn vermoedelijk nog meer patronen te doorbreken en obstakels uit de weg te ruimen, maar er is bovenal weer vertrouwen in elkaar en hoop. Jullie zien jullie gezamenlijke toekomst weer zonnig tegemoet!

Contact met Relatietherapie Zaandam
Willen jullie meer weten over relatietherapeuten in Zaandam? Bel dan naar Relatietherapie Zaandam ter attentie van Ellen van Vliet. Ik leer jullie graag kennen!

Ellen van Vliet Affuitenhal 1
gebouw 14, 1505RE Zaandam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.