Sandra Kuiters - Relatietherapeut Hoofddorp


Sandra Kuiters

Sandra Kuiters

  • Planetenweg 5
    2132 HN Hoofddorp
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Hoofddorp

Vaak heb je de neiging om te vinden dat de ander maar moet veranderen. In een partner-relatie traject help ik jullie om weer echt met elkaar in gesprek te komen.

Werken aan een gezamenlijk doel

We onderzoeken in de gesprekken of er nog sprake is van een gezamenlijk doel waar jullie naartoe willen werken. Een traject voor partner-relatietherapie is erop gericht om een diepgaande en blijvende verandering teweeg te brengen in je relatie. Stap voor stap leer je om weer kwetsbaar te durven zijn bij elkaar en echt met je partner in contact te komen. Binnen partner-relatietrajecten werk ik veelal met technieken uit Emotional Freedom Techniques. Deze werkwijze helpt jullie om op een veilige manier milder te worden naar de ander.

Jullie kunnen bij mij ook in de avonduren op afspraak komen, wel zo makkelijk buiten de reguliere kantoortijden. Ook in het Engels!

Ouderbegeleiding
ADHD
Relatietherapie
Skype Therapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
Coaching
Systeemtherapie
Slaapproblemen
Cognitieve gedragstherapie
Verslaving
HSP

"Ik had nooit verwacht dat dit zoveel verschil zou kunnen maken, heel dankbaar.”
Anoniem
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 3 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neemt contact op voor een afspraak bij Psycholoog Hoofddorp

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Sandra Kuiters Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hoofddorp.
Bij mijn praktijk in Hoofddorp is een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Sandra Kuiters Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Relatietherapie Hoofddorp

Elkaar terugvinden of herontdekken
Iedere relatie kent moeilijke periodes. Je maakt veel ruzie of hebt het gevoel dat jullie elkaar kwijt zijn geraakt. Het kan ook zijn dat het nog best gaat maar dat je behoefte hebt aan verdieping en ergens denkt dat het nog wel beter kan. Vaak heb je de neiging om te vinden dat de ander maar moet veranderen. In een partner-relatie traject help ik jullie om weer echt met elkaar in gesprek te komen. We onderzoeken in de gesprekken of er nog sprake is van een gezamenlijk doel waar jullie naartoe willen werken. Een traject voor partner-relatietherapie is erop gericht om een diepgaande en blijvende verandering teweeg te brengen in je relatie. Stap voor stap leer je om weer kwetsbaar te durven zijn bij elkaar en echt met je partner in contact te komen. Binnen partner-relatietrajecten werk ik veelal met technieken uit Emotional Freedom Techniques. Deze werkwijze helpt jullie om op een veilige manier milder te worden naar de ander doordat je zijn of haar kwetsbaarheid onder het gedrag weer gaat zien. Daarbij leer je beide hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen kwetsbaarheden waardoor je die verantwoordelijkheid niet meer bij de ander hoeft te leggen.

Op een goede manier uit elkaar
Soms zijn mensen al tot de conclusie gekomen dat het beter is om uit elkaar te gaan. Hoe je het ook went of keert een vaak pijnlijke en verdrietige beslissing. Ook in dit proces met veelal heftige emoties en moeilijke beslissingen kan het fijn zijn om een plek te hebben waar je bewust met dit proces bezig kan zijn. Ik help jullie in het verwerkingsproces en om zo goed mogelijk in gesprek te blijven met elkaar.

Samen tot een oplossing komen
Jullie kunnen bij mij ook in de avonduren op afspraak komen, wel zo makkelijk buiten de reguliere kantoortijden. Bel of mail gerust!

Sandra Kuiters Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.