Relatietherapie Haarlem - Ineke Venrooij


Ineke Venrooij

Ineke Venrooij

  • Soestdijkstraat 16
    2012 KS Haarlem
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Haarlem

Het is er niet meer. Het moet anders. Jullie waren samen gelukkig maar daar is weinig meer van over. De goede tijden die jullie samen hadden zijn nu niet meer dan een vage herinnering. Jullie hebben al van alles geprobeerd maar lopen vast. Wat jullie ook proberen steeds weer eindigt het hetzelfde, met frustratie en onbegrip.
Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Coaching

Ik wist niet dat meditatie en mindfulness zó kunnen helpen als je in een moeilijk proces zit.
Carla
Beoordeling: 5 uit 5
Op basis van 5 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem contact op met Psycholoog Haarlem

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ineke Venrooij Soestdijkstraat 16
2012 KS Haarlem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Haarlem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haarlem. Kom je met de auto? Mijn praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ineke Venrooij Soestdijkstraat 16
2012 KS Haarlem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Groei weer naar elkaar toe bij Relatietherapie Haarlem

Patronen
Vaak is het een verademing zodra de therapie begonnen is. Jullie kunnen er echt wat mee. Het geeft een prettig gevoel om weer het heft in eigen hand te hebben en weer echt iets te kunnen doen. Je gaat patronen herkennen bij jezelf en bij de ander, en jullie leren beide hoe deze patronen doorbroken kunnen worden.

Waardering
Jullie willen weer naar elkaar kijken en voelen waarom jullie ooit voor elkaar gegaan zijn. Je moet elkaar weer leren waarderen, en dat gaat niet zo maar vanzelf. Tijdens de therapie bij Relatietherapie Haarlem gaan we kijken hoe jullie dat wel weer kunnen, wat daar voor nodig is van beide kanten en wat voor jullie het beste voelt.

Zo krijgen jullie handvatten uitgereikt om weer dichter naar elkaar toe te groeien. Om weer begrip voor elkaar te krijgen. Om de twijfels weg te nemen en samen sterker eruit te komen. Om door te gaan voor de rest van jullie leven. Met elkaar.

Een afspraak maken met Relatietherapie Haarlem

Stel het maken van een afspraak niet langer uit. Spring eens in het diepe en investeer in je relatie. Ook al is het een hele stap om je leven met een 'vreemde' te delen. Het gaat wel om jullie relatie en als het kan helpen dan moet je het toch een kans geven?

Ik ben er om jullie te helpen en niet om te oordelen. Geef het niet op zonder slag of stoot. Een afspraak bij Relatietherapie Haarlem is zo gemaakt.

Contact
Willen jullie meer informatie over relatietherapeuten in Haarlem of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Haarlem ter attentie van Ineke Venrooij. Ik leer jullie graag kennen!

Ineke Venrooij Soestdijkstraat 16
2012 KS Haarlem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.