Christelijke Relatietherapie Amstelveen


Stephan Koops

Stephan Koops

  • Salamander 99
    1187 BS Amstelveen
  • 085 - 4014720

Christelijke Relatietherapie Amstelveen

Een relatie die niet meer lekker loopt kan ontzettend veel pijn doen. Vroeger waren jullie elkaars steunpilaren, tegenwoordig lijkt het meer of jullie huisgenoten zijn. Juist bij degene waar je het liefst alles kwijt wilt kunnen gaat het nu niet. Eerst was er ontspanning, nu al bij de kleinste dingen frustratie.

Jullie willen onderzoeken of het nog de moeite waard is om de relatie door te zetten. Maar jullie staan er niet objectief in en zien de situatie allebei anders. Er moet duidelijkheid komen en relatietherapie kan jullie daarbij helpen.

Ook als jullie zelf niet gelovig zijn zijn jullie van harte welkom in mijn praktijk. De behandeling heeft alleen een christelijke inslag als jullie er om vragen.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Coaching
Negatief zelfbeeld

Ik vond het heel fijn dat ik dingen kon vertellen die ik nooit eerder heb gedeeld.
Henriette
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 3 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Christelijke Psycholoog Amstelveen

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Stephan Koops Salamander 99
1187 BS Amstelveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Christelijke Psycholoog Amstelveen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn christelijke psychologenpraktijk in Amstelveen.

Stephan Koops Salamander 99
1187 BS Amstelveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Werken aan verandering bij Christelijke Relatietherapie Amstelveen

Verandering
Verandering is onvermijdelijk. Maar gaat die verandering betekenen dat jullie uit elkaar gaan of dat jullie op een andere manier samen verder gaan? Door relatietherapie verander je niet alleen als stel, je verandert zelf ook. Zo leer je beter met elkaar communiceren en voel je je als persoon zelf ook beter.

Het is nodig om de verdieping op te zoeken. Om terug te vinden waar het ooit begon. Om te leren hoe met de negatieve gebeurtenissen om te gaan en deze een plek te geven. En om er samen beter en sterker uit te komen. Als individu en als koppel.

Overwinnen
Een therapiesessie bij Christelijke Relatietherapie Amstelveen vindt plaats in een veilige omgeving. Geen oordelen, maar luisteren naar elkaar. Je komt jezelf tegen, je herkent je valkuilen en hier leer je op een nieuwe manier mee om te gaan. Na een aantal sessies is niet elk probleem opgelost, maar jullie hebben weer vertrouwen in elkaar en weten hoe jullie obstakels kunnen overwinnen. Samen.

Een eerste afspraak maken is vaak een grote stap. Toch kan het een stap zijn die een heleboel kan veranderen. Jullie zijn welkom! Wees niet bang om een afspraak te maken. Ook voor eventuele vragen kunnen jullie altijd even bellen of mailen.

Contact met Christelijke Relatietherapie Amstelveen
Willen jullie meer weten over relatietherapeuten in Amstelveen of een afspraak maken? Bel naar Christelijke Relatietherapie Amstelveen ter attentie van Stephan Koops. Ik leer jullie graag kennen!

Stephan Koops Salamander 99
1187 BS Amstelveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.