Relatietherapie Amsterdam West


Paul de Jonge

Paul de Jonge

  • Pieter Calandlaan 341
    1068 NH Amsterdam
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Amsterdam West 

Jullie relatie lijkt op te zijn. Ruzies hebben de overhand, er wordt niet meer gecommuniceerd. Toch willen jullie blijven vechten. Voor elkaar en voor jullie relatie. Relatietherapie kan jullie weer op weg helpen.

Jullie kunnen terecht in mijn praktijk in Amsterdam West, Badhoevedorp en Amsterdam-Oost. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
EFT Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Mindfulness
Coaching

Paul heeft haar een spiegel voorgehouden, ze is gaan inzien hoe anderen haar ervaren.
Wim
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem contact op met Psycholoog Amsterdam West

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Paul de Jonge Pieter Calandlaan 341
1068 NH Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam West. Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Amsterdam Oost.

Paul de Jonge Pieter Calandlaan 341
1068 NH Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Inzicht in jullie relatie bij Relatietherapie Amsterdam West

Als jullie bij Relatietherapie Badhoevedorp in therapie komen beginnen we met een intakegesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Jullie vertellen me wat er speelt en ik concentreer me op jullie hulpvraag, jullie omgang met elkaar en hoe een ruzie tussen jullie eruit ziet. Ook zal ik jullie vragen of jullie beiden bereid zijn om in relatietherapie te gaan. Wanneer een van de partners minder gemotiveerd is heeft de therapie namelijk weinig kans van slagen.

Inzicht en Ervaring
De therapie bij Relatietherapie Badhoevedorp is niet gericht op inzicht, maar op ervaring. Jullie leren dingen over jezelf, elkaar en jullie relatie maar bovenal ervaren jullie hoe het voelt. Jullie ervaren hoe de ander het beleeft, waardoor je niet alleen weet wat er speelt maar het ook begrijpt. Jullie ervaren de patronen waarin jullie steeds weer vastlopen en de onderliggende emoties die hierbij gepaard gaan.

Tijdens de sessies zullen we ook momenten benoemen waarop jullie communicatie vastliep. Dit doen we samen, maar ik zal jullie uitnodigen dit vooral aan elkaar te vertellen in plaats van via mij.

Patronen doorbreken bij Relatietherapie Badhoevedorp
Als jullie weten wat de patronen zijn waarop jullie vastlopen kunnen jullie ze herkennen en verandering aanbrengen binnen deze patronen. Jullie leren elkaar opnieuw kennen, waarderen en zijn milder tegen elkaar.

Jullie zullen merken dat jullie een stuk sterker zijn als jullie deze moeilijke periode hebben overwonnen, zowel individueel als als koppel. Jullie relatie is verdiept, problemen worden makkelijker uitgesproken en jullie kunnen weer samen genieten van het leven.

Kwalificatie:
- Emotion Focused Therapy (EFT)

Contact
Willen jullie meer weten over relatietherapeuten in Amsterdam of een afspraak maken? Bel of mail naar Relatietherapie Badhoevedorp ter attentie van Paul de Jonge. Jullie kunnen terecht in mijn praktijk in Amsterdam West, Badhoevedorp of Amsterdam Oost. Ik leer jullie graag kennen!

Paul de Jonge Pieter Calandlaan 341
1068 NH Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.