Geeske Wichers


Geeske Wichers

Geeske Wichers

  • Bergerweg 80
    1817 IN Alkmaar
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapie en zeker de methode waar Relatietherapie Alkmaar mee werkt (Acceptance and Commitment) is heel succesvol. Zeker als jullie in de tweede fase van de behandeling komen, is de kans op terugval heel klein. Evengoed komt het voor dat stellen besluiten toch uit elkaar te gaan.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Oplossingsgerichte Therapie
Negatief zelfbeeld
EMDR

Geeske is een warme therapeute. Ze wist ons duidelijk te maken in welke patronen wij steeds vastliepen en leerde ons die te doorbreken.
Eva en Richard
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 12 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Geeske Wichers

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Geeske Wichers Bergerweg 80
1817 IN Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alkmaar.

Geeske Wichers Bergerweg 80
1817 IN Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Breng je relatie in beweging bij Relatietherapie Alkmaar

De basisgedachte is dat jullie zijn vastgelopen in conflicten (of juist van elkaar verwijderen) omdat jullie steeds maar weer op dezelfde negatieve manier op elkaar reageren. Dat tast een heel basaal gevoel van verbondenheid en veiligheid aan. En dat gaat van kwaad tot erger. Jullie reageren allergisch op bepaalde aspecten van elkaar. Of jullie zonderen je juist af. En hoe langer dit patroon bestaat, hoe meer jullie relatie erdoor ‘besmet’ raakt.

Uiteindelijk draaien jullie elke keer weer hetzelfde riedeltje af. Jullie zijn moe; moe om nog te ‘strijden’, moe om het anders te doen. Relatietherapie Alkmaar laat aan de hand van Acceptance and Commitment zien wat jij en je partner met elkaar aan het doen zijn en hoe dat voor elkaar voelt.

Ik heb ook gevoelens
Jullie reacties op elkaar zijn bijna instinctief. Het gaat zo snel, en ook al wil je het deze keer anders doen en ga je je niet wéér zo op de kast laten jagen – het gebeurt toch. Dat komt omdat de basis emotioneel is. We gaan die emoties vinden, bespreken en uitdiepen. Met elkaar.

Je zult merken dat jij en je partner heel primaire behoeften hebben naar elkaar en dat die heftigheid van reageren (of juist in jezelf keren) alles te maken heeft met bijvoorbeeld angst voor verlating, angst niet de moeite waard te zijn, angst voor kritiek, voor afwijzing.

Tijdens de behandeling bij Relatietherapie Alkmaar richt ik me op het vergroten van veiligheid en intimiteit en breng via de emoties beweging en verandering.

Eva en Richard
"Geeske is een warme, vriendelijke therapeut. Ze wist ons duidelijk te maken in welke patronen wij als stel steeds vastliepen en leerde ons die te doorbreken. De huiswerkopdrachten die we meekregen hebben ons dichter bij elkaar gebracht en geven ons iets om op terug te vallen mocht het toch nog eens fout gaan”.

Contact
Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Alkmaar ter attentie van Geeske Wichers. Ik leer jullie graag kennen!

Geeske Wichers Bergerweg 80
1817 IN Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.