Relatietherapie Badhoevedorp


Matty van Roozendaal

Matty van Roozendaal

  • Thomsonstraat 134
    1171 ZJ Badhoevedorp
  • 085 - 4014720

Wanneer je relatie minder goed loopt, raakt beetje bij beetje je energie en kracht op. De dagen duren lang en je zit niet helemaal lekker in je vel. Je probeert vervelende dingen te vermijden; lastige onderwerpen, elkaar en je eigen gevoelens. Je twijfelt of je relatie ooit nog hetzelfde zal worden als vroeger, ook al lijkt die herinnering soms ver weg.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Mindfulness
Coaching
Negatief zelfbeeld
Relatieproblemen (indiv.)

Ik ben heel erg blij dat ik de stap gezet heb destijds!
V.P.
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Matty van Roozendaal

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Matty van Roozendaal Thomsonstraat 134
1171 ZJ Badhoevedorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar Matty van Roozendaal in Badhoevedorp. Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Amstelveen.

Matty van Roozendaal Thomsonstraat 134
1171 ZJ Badhoevedorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Een gezamenlijk proces

Het gaat om jullie als stel, niet om één van jullie. Jullie hebben patronen ontwikkeld die jullie zelf misschien niet herkennen, of waar jullie niet uitkomen. Hetzelfde gesprek, zowel in woorden als daden, wordt regelmatig gevoerd. Wéér hetzelfde liedje. Hierdoor vervaagt de hoop op een andere uitkomst langzamerhand. Met relatietherapie in Badhoevedorp krijgen jullie de hulp om die patronen te herkennen en te doorbreken, om weer open te staan voor jullie gevoelens en voor die van elkaar; jullie leren om elkaar echt weer te zien.

Maar.. niet alleen als het minder gaat
Een relatietherapeut bezoeken betekent niet dat het niet goed gaat in je relatie. Relatietherapie wordt namelijk ook gebruikt wanneer goede relaties iets 'extra's' willen. Het doel is dan niet alleen om 'mindere tijden te voorkomen', maar ook om nog dichter bij elkaar te komen. Om elkaar nog beter te leren kennen.

Jullie kennen elkaar door en door. Maar toch, sommige aspecten van elkaar zul je niet weten. Misschien omdat je sommige aspecten ook niet van jezelf weet. In één op één sessies worden mensen vaak geconfronteerd met wie ze daadwerkelijk zijn. Soms is het lastig om onderliggende kwesties van jezelf te zien. Dit geldt in gezamenlijke therapie dubbelop. Ook is het mogelijk dat één van jullie mentale klachten ervaart die zwaar op de relatie drukken, dit zal in de therapie naar boven komen.

Relatietherapie is daarom een herontdekking van jezelf, de ander én van jullie samen.

Contact met Relatietherapie Badhoevedorp

Willen jullie meer weten over relatietherapie in Badhoevedorp of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Badhoevedorp ter attentie van Matty van Roozendaal. Ik leer jullie graag kennen!

Matty van Roozendaal Thomsonstraat 134
1171 ZJ Badhoevedorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.