Relatietherapie Tilburg - Josie van Dijk


Josie van Dijk

Josie van Dijk

  • Piushaven 1.03
    5012 AN Tilburg
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Tilburg

Jullie zitten vast. Muurvast. Linksaf, rechtsaf, rechtdoor of achteruit. Het maakt niet uit wat jullie proberen, er komt gewoon geen beweging in. Hoe gaan jullie er voor zorgen dat de bal weer gaat rollen? Soms is een duwtje van buitenaf nodig. Een relatietherapeut zou jullie zeker dat duwtje kunnen geven om weer in beweging te kunnen komen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Den Bosch!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Familieopstellingen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR
Relatieproblemen (indiv.)
Verslaving

Het is alsof ik kilo's lichter ben. Die zware last is van mijn schouders, het gepieker is verdwenen, ik slaap beter en ik kan weer sinds lange tijd genieten.
Martin
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 9 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem contact op met Therapie Tilburg

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Josie van Dijk Piushaven 1.03
5012 AN Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Therapie Tilburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Tilburg. Afspraken zijn ook mogelijk in Den Bosch.

Josie van Dijk Piushaven 1.03
5012 AN Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Zet negatieve aspecten om in positieve bij Relatietherapie Tilburg

In beweging blijven
Relaties van mensen zijn altijd in beweging. Gedachtes, gevoelens en gedragingen veranderen van tijd tot tijd en hebben invloed op elkaar. Juist tussen twee personen, die op deze vlakken verschillen, is deze actie nodig. Nodig om elkaar te blijven stimuleren en te blijven aanvullen. Zodra deze beweging stopt, gaat het fout.

Leer van je fouten bij Relatietherapie Tilburg
Iedereen maakt fouten en moet met zijn fouten om leren gaan. Als een ander echter ook met jouw fouten om moet kunnen gaan, zijn er twee verschillende partijen. Door goed en open te communiceren naar elkaar is het vaak wel mogelijk om er samen uit te komen. Soms is er echter zoveel gebeurd, dat zelfs communiceren niet meer helpt. Relatietherapie Tilburg pakt samen met jullie de problemen eruit en gaat met jullie kijken naar mogelijke oplossingen.

Reflectie

Kijken naar deze oplossingen is niet altijd even leuk. Het kan heel confronterend zijn om je eigen fouten en misstappen onder ogen te moeten zien. Toegeven dat je fout zat is voor heel veel mensen moeilijk. Het is wel van belang dat je je fouten onder ogen ziet, zodat je hier vervolgens weer op kunt reflecteren. Door deze reflectie leer je hoe je in de toekomst met zulke situaties om kunt gaan. Hierdoor leert je partner ook wat er precies bij jou omging en hoe hij of zij er dus ook anders mee om kan gaan in de toekomst.

It takes two to tango

Een relatie doe je samen en voor relatietherapie geldt dus ook precies hetzelfde. Samen de positieve aspecten belichten maar ook de negatieve aspecten aanpakken. Ik begeleid jullie intensief in dit proces om echt vooruitgang te boeken. Buiten de sessies om worden jullie uiteraard ook aan het werk gezet.

Contact
Wil je meer weten over relatietherapeuten in Tilburg of een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapie Tilburg ter attentie van Josie van Dijk. Ik leer jullie graag kennen!

Josie van Dijk Piushaven 1.03
5012 AN Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.