Aerjen Tamminga


Aerjen Tamminga

Aerjen Tamminga

  • Hart van Brabantlaan 12
    5038 JL Tilburg
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Tilburg

Inmiddels is die negatieve spiraal geëscaleerd. Het lijkt wel alsof jullie elke keer weer in dezelfde situatie belanden. En ook al willen jullie dat het anders gaat, het lukt jullie niet er uit te breken. Jullie zijn moe. Moe om nog te strijden. Moe om het anders te doen. Ik help jullie graag, bel gerust voor een afspraak.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
ACT
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR
Cognitieve gedragstherapie

Aerjen zorgt voor rustig contact en helderheid tijdens gesprekken. Hij is eerlijk in zijn feedback en biedt hiermee vertrouwen.
Peter
Beoordeling: 5 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem Contact Op Met Psycholoog Tilburg

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Aerjen Tamminga Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Tilburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Tilburg.

Aerjen Tamminga Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Relatietherapie Tilburg

Wanneer ga je in relatietherapie?
Jullie relatie wordt, als elke relatie, uiteindelijk een beetje vanzelfsprekend. Het nieuwe is er vanaf, je hebt het idee elkaar door en door te kennen, en het leven en de drukte van alledag leiden dusdanig af dat jullie elkaar stukje bij beetje uit het oog verliezen. Weet je wat het ook is? Je hoeft geen moeite meer voor elkaar te doen, gelukkig maar want je hebt daar noch energie voor, noch zin in.

Relatietherapie is voor iedereen die wel weer moeite wil doen. Misschien omdat er een crisis is. Dat jullie in een hele zware periode zitten. Maar het kan ook omdat het allemaal wat vanzelfsprekend werd en jullie stilstand willen voorkomen.

Wat betekent nu relatietherapie?
Voor bijna iedereen zijn emoties vrij onbekende en ongrijpbare krachten in je leven. Niet het alledaagse huilen of lachen, maar de wensen, verlangens en angsten die je bepalen. Hoe je met iemand wilt zijn, wat je geeft, wat je deelt, hoe je je aan een ander wilt verbinden. Het zijn lastig onder woorden te brengen onderwerpen; en toch gaan we het doen.

We werken met de gedachte dat je emoties zich aanpassen en dat jij je emoties kunt sturen. De emoties zélf zijn dan ook niet zo zeer het onderwerp, als wel de manier waarop jij en je partner ze kennen, weten wat ze betekenen en ze kunnen beheersen en gebruiken.

Samen naar een oplossing zoeken
Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Tilburg ter attentie van Aerjen Tamminga. Ik leer jullie graag kennen!

Aerjen Tamminga Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.