Relatietherapie Den Bosch


Jan Aukes

Jan Aukes

  • Stationsplein 91-105
    5211 BM Den Bosch
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Den Bosch

De ruzies hebben jullie relatie volledig overgenomen. De relatie lijkt zwaar, beladen en kenmerkt zich door miscommunicatie. Toch willen jullie nog niet opgeven. Er is namelijk nog hoop en liefde.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in mijn praktijk in Arnhem.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen

"De klik met Jan was er meteen. Een prettige persoonlijkheid, rust uitstralend en de juiste woorden kiezend."
Evelien
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 5 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Neem Contact Op Met Psycholoog Den Bosch

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Jan Aukes Stationsplein 91-105
5211 BM Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Den Bosch

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Bosch. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in Arnhem.

Jan Aukes Stationsplein 91-105
5211 BM Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Kom weer tot elkaar bij Relatietherapie Den Bosch

Al vaak ben je voor jezelf nagegaan waar het mis ging. Je hebt verwijten naar de ander en weet wat jou te verwijten valt. Toch weet je niet precies waar het is misgegaan tussen jullie. Dit komt om dat je jezelf, je partner en jullie relatie niet van buiten kunt zien. Bovendien mis je de kennis en ervaring om patronen in jullie omgang te herkennen.

Inzichten verwerven bij Relatietherapie Den Bosch
Bij Relatietherapie Den Bosch verwerf je inzicht in jezelf en in elkaar. Vastgeroeste patronen worden doorbroken en gevoelens, gedachten, angsten en wensen die kwetsbaar zijn worden gedeeld. Je leert opnieuw mild zijn voor elkaar, jullie kunnen elkaar weer helpen en begrijpen waar de kansen voor jullie liggen.

Niet alleen ontwikkel je jullie relatie, ook ontwikkel je jezelf. Je komt jezelf tegen, herkent je valkuilen en dwingt jezelf om bewust om te gaan met de onderwerpen die een belangrijke rol spelen in wie jij bent. Je ontwikkelt zelfbewustzijn en groeit als mens.

Samen genieten
Na verloop van tijd kunnen jullie weer samen verder. Misschien is nog niet alles opgelost, maar het vertrouwen is terug. Het contact is verdiept, de band inniger en respect en inlevingsvermogen is gegroeid. Als paar staan jullie steviger in jullie schoenen en weten weer te genieten van het leven. Met elkaar.

(Oud)militairen en hun partners
Mensen van brandweer, politie en defensie hebben veel gemeen wat betreft copingstrategieën bij ingrijpende gebeurtenissen en het hun partner behoeden voor nare gevoelens door vooral niet teveel of niets te vertellen over wat er op het werk gebeurt. Omdat ik een achtergrond heb bij defensie ben ik me als therapeut erg bewust van de belevingswereld aan de zijde van de partner van de (oud)militair.

Contact
Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Den Bosch? Bel naar Relatietherapie Den Bosch ter attentie van Jan Aukes. Jullie kunnen ook terecht in mijn praktijk in Arnhem. Ik leer jullie graag kennen!

Jan Aukes Stationsplein 91-105
5211 BM Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.