Hans Jacobs


Hans Jacobs

Hans Jacobs

  • Roermondsestraat 86
    5912 AL Venlo
  • 085 - 4014720

Relatietherapie Venlo

Je denkt dat je elkaar door en door kent. Dat je alles van elkaar weet. Maar dat is niet zeker zo; in een reguliere therapie kunnen mensen erg geconfronteerd worden met wie ze zijn, in relatietherapie geldt dat dubbel.

Het kan ook zijn dat één van jullie onuitgesproken psychologische klachten heeft die zwaar op jullie relatie drukken maar nooit echt benoemd zijn. Relatietherapie zorgt wat dat betreft echt voor een andere kijk op jezelf, de ander én wat jullie samen hebben.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Coaching
Negatief zelfbeeld

Na een aantal psychologen kwam ik gelukkig bij Hans terecht. Hij legde binnen korte tijd de vinger op de zere plek.
Bianca
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 1 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Contactgegevens van Hans Jacobs

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Hans Jacobs Roermondsestraat 86
5912 AL Venlo

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Venlo.

Hans Jacobs Roermondsestraat 86
5912 AL Venlo

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Relatietherapie Venlo

De relatietherapie begint met een gesprek tussen jullie en mij. Daarin kunnen jullie precies vertellen waarom jullie bij me komen. Ik concentreer me in dat eerste gesprek op een aantal zaken. Jullie vraag natuurlijk, maar ik wil bijvoorbeeld ook graag zien hoe jullie samen zijn, hoe een typische ruzie tussen jullie er uit ziet.

Ik zal ook vragen of jullie deze therapie wel écht willen, want we beginnen niets als niemand gemotiveerd is. En als laatste zal ik jullie op het hart drukken dat niet de één, noch de ander ‘de vijand’ is, zelfs jullie samen niet. Jullie interactie is de vijand.

Je merkt het
De therapie die ik geef is niet gericht op inzicht, maar op ervaring. Natuurlijk kom je dingen te weten, en leer je over jezelf, de ander en jullie relatie, maar het belangrijkste is dat je merkt hoe het voelt. Dat je beleeft hoe de ander het beleeft. Op die manier weet je het niet alleen, maar begrijp je het ook.

Ik laat jullie ervaren wat het patroon is en wat de onderliggende emoties zijn. Ik zal op dit moment in de behandeling ook onderdelen uit de sessies apart van elkaar gebruiken om momenten te benoemen. Maar ik zal jullie vooral uitdagen het zelf aan elkaar te vertellen, niet via mij.

Samen naar een oplossing zoeken
Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Venlo ter attentie van Hans Jacobs. Ik leer jullie graag kennen!

Hans Jacobs Roermondsestraat 86
5912 AL Venlo

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.