Cliënt ervaringen Stilte, beweging en groei bij Therapie Rotterdam

Annebet Nolen Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Annebet Nolen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Mariette

  "Annebet helpt mij bij mezelf te komen en geeft me concrete handvatten. Ik voel me minder alleen in mijn ziekteproces, nu ik de steun kan toelaten van mijn oma."

 • Merel

  "Bij binnenkomst wil ik heel veel aan je vertellen. Jij zet me dan even stil, door het vertellen van een mooi verhaal of het luisteren naar muziek. Zo kom ik dan eerst tot mezelf. Het is zo fijn die rust te ervaren naast alle spanning in mijn leven."

 • Willem

  "Je bent een echte vakvrouw met veel aandacht. Soms confronterend en altijd betrokken."

 • Jantien

  "Je hebt me geholpen een grote stap te nemen. Ik voelde al langer dat ik die wilde nemen en ik durfde niet, dacht dat het niet zou kunnen. Ik voelde me gespannen en ging maar door. Door mij even stil te zetten en te confronteren met hoe ik met mezelf omging heb je mijn ogen geopend."

 • Sven

  "Annebet ontvangt en accepteert mij precies hoe ik ben. Ze is geen gewone therapeut, zij kijkt vanuit haar hart en ziel. Zij biedt mij een bedding waardoor ik opnieuw naar mijzelf kan leren kijken en kan groeien. Bij haar heb ik weer leren verbinden en loslaten."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.