Cliënt ervaringen Psycholoog Rotterdam - Annelies de Jager

Annelies de Jager Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Annelies de Jager

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Sjoerd

  Na 3 sessies bij Annelies kon ik alweer zelfstandig verder. Ze creëert een prettige sfeer om je verhaal te kunnen doen, weet snel door te dringen tot de kern van het probleem en geeft gericht opdrachten en tips waar je echt iets aan hebt. Annelies, dank voor je tijd en aandacht!

 • Anoniem

  Annlelies dringt door tot de kern en benoemde voor mij confronterende "conclusies " waar ik aan kon werken. 

 • Anoniem

  Annelies is rustig, begaan en betrokken.

 • Anoniem

  Annelies luistert goed en actief. Ze gaf tips waar ik direct mee aan de slag kon

 • Anoniem

  Ze is rustig, geeft de cliƫnt tijd voor zijn verhaal. en geeft blijk goed geluisterd te hebben.
 • Peter

  "Open reactie op mijn depressie ivm scheiding, goede begeleiding en een rechtuit advies maar ook een goed luisterend oor, waarin ik mijn verhaal kwijt kon. de behandeling heeft mij en positieve invulling gegeven om de wereld weer in perspectief te zien. Annelies bedankt voor dit, Peter"

 • Christiaan (Depressie)

  Annelies is in staat een sfeer te creëren, waarbij je je op je gemak voelt. Dit bevordert de slagingskans van de therapie.

 • Jennifer (Depressie)

  "Annelies heeft een rustige en open houding, waardoor de spanning snel afneemt en je je op je gemak voelt. Ze weet waar ze het over heeft en door de tips en opdrachten die ze meegeeft heb ik mijn leven weer op de rails gekregen."

 • Lisanne (Laag Zelfbeeld, Depressie)

  "Door negatieve ervaringen uit het verleden had ik een enorm laag zelfbeeld opgebouwd. Samen met Annelies ging ik kijken naar waar ik wel goed in was en na verloop van tijd merkte ik dat ik de negatieve gedachten die ik over mijzelf had kon ombuigen naar iets positiefs. Mijn zelfbeeld veranderde in een zelfverzekerde houding en ik durfde steeds meer dingen aan te gaan."

 • Martijn (Depressie, Werkloosheid)

  "Annelies kan erg goed luisteren en heeft een open-mind, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde en haar veel durfde te vertellen."

 • Petra (Angst, Depressie)

  "Toen ik zelf nog geen vooruitgang zag, liet Annelies mij de kleine stapjes zien die ik al had gemaakt, waardoor ik met goede moed verder kon."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.