Cliënt ervaringen Psycholoog Rotterdam - Elise Besems

Elise Besems Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Elise Besems

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Francine

  ‘’Ik ervaar steeds meer verbinding met mezelf en met anderen. En ik kan steeds beter voelen en weten wat ik zelf wil met als resultaat dat ik veel minder twijfel.’’

 • Koos

  “Met de hulp van Elise heb ik mijn patroon van giftige relaties eindelijk kunnen doorbreken”

 • Mirthe

  “Na de gesprekken met Elise kon ik vorige week voor het eerst van mijn leven echt ervaren wat loslaten is en hoe bevrijdend dit voelt.”

 • Yvette

  " Elise komt op mij over als een vriendelijke en deskundige vrouw. Zij kan goed luisteren en heeft mij geholpen veel meer inzicht te krijgen op verschillende gebieden."

 • Martijn

  "Ik heb de gesprekken met Elise als nuttig, ontspannen en inzichtgevend ervaren. Ik heb bijvoorbeeld nieuwe inzichten gekregen over mijn familie en heb mijn soms negatieve gedachten daarover ook mogen uiten, wat ik zelf eerst moeilijk vond. Door de gesprekken ben ik erachter gekomen waar bepaald negatief denkgedrag of kernwaarden over mezelf vandaan zijn gekomen." 

 • Jasper

  "Elise heeft mij op een heldere en objectieve wijze kennis laten nemen van mijn eigen gedachtengang. Ontspannen gesprekken, waarbij ik de ruimte kreeg om mijn verhaal te vertellen en er middels haar vragen en mijn antwoorden een duidelijk beeld ontstond, hebben tot een positief en bevredigend resultaat geleid. Elise is vriendelijk, begrijpend en doelbewust. Ze geeft je handvatten die je op je eigen wijze en tempo kunt aanpakken om zo tot je doel te komen".

 • Mark

  "Elise heeft het vermogen om onder het oppervlakte van alledag te kijken en te doorgronden waar je werkelijk tegenaan loopt, in je relatie, in je werk of op welk ander vlak dan ook. Dankzij haar openheid en vriendelijkheid voelde ik me vrij om te vertellen. Ook over mijn angsten, die in de ogen van anderen misschien als raar worden gezien".

 • Tineke

  "De gesprekken hebben mijn zelfreflectie vergroot en inzichten gegeven die ik alleen niet zou kunnen krijgen. Elise is betrokken, vriendelijk en humoristisch. Ook haar scherpzinnigheid en ruimdenkendheid zijn prettig in het contact. Zij stimuleert mij tot zelfontwikkeling en tot het worden van mijn eigen therapeut."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.