Psycholoog Rotterdam - Elise Besems


Elise Besems

Elise Besems

Psycholoog Rotterdam - Onze eerste afspraak

Jij vertelt jouw verhaal. Ik zal waarschijnlijk doorvragen op onderdelen. Bijvoorbeeld over jou, buiten de klacht of vraag. Over wie je bent, wat belangrijk voor je is, waar je nog meer tegenaan loopt. Zo krijg ik, in die eerste sessie al een goed beeld van wat er speelt. Ik koppel tijdens onze eerste bijeenkomst meteen terug wat ik denk dat er aan de hand is, wat jouw thema’s zijn en wat richtingen van mogelijke behandelingen kunnen zijn. In de regel vinden cliënten dat heel plezierig.

Bel voor een afspraak!

Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Negatief zelfbeeld

Elise heeft het vermogen om onder het oppervlakte van alledag te kijken en te doorgronden waar je werkelijk tegenaan loopt.
Mark
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 8 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Voor mij, als mens en als psycholoog, is het contact met de client en diens welzijn het allerbelangrijkste. Ik heb, vanuit studie, ervaring en talent de mogelijkheid dicht bij je te komen. En ik heb de professionaliteit, maar vooral het respect en de overtuigen jou je eigen weg te helpen vinden. Jouw welzijn staat centraal.

Het is de kern van mijn werk. Dat, gecombineerd met de inhoud van het vak én de uitdaging van het samen puzzelen, geeft me bijzonder veel voldoening in wat ik doe.

Clientervaringen Elise Besems

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mirthe over Elise Besems

“Na de gesprekken met Elise kon ik vorige week voor het eerst van mijn leven echt ervaren wat loslaten is en hoe bevrijdend dit voelt.”

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Elise Besems

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Elise Besems Lisstraat 45b
3037 RC Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Rotterdam.

Elise Besems Lisstraat 45b
3037 RC Rotterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Rotterdam

Je klachten zijn het vertrekpunt. Nu kun je je helemaal ingraven op waar de ‘fouten’ zitten, waar het ‘mis’ gaat. Maar in veel gevallen kun je je ook richten op de oplossing. Waar je naartoe wilt, waar je kracht zit, waar het goed gaat. Vanuit jouw talenten.

Door zo te werken groeit er sneller vertrouwen in jezelf en in eigen kunnen, waardoor je weer grip ervaart op je heden en toekomst. Mensen zijn vaak verrast als ze ontdekken wat ze al wel kunnen en in het verleden al hebben gedaan om hun moeilijkheden te boven te komen.

Psycholoog Rotterdam  verkent jou
Een belangrijk onderdeel van mijn werk is gericht op het verkennen en ontwikkelen van thema’s. Thema’s zijn onderwerpen die op de één of andere manier erg bepalend zijn in je leven. Meestal is een thema verbonden aan je klacht of vraag, maar dat hoeft niet. Eigenlijk is je klacht de toplaag van het thema. We gaan dus dieper op de materie in.

Jouw verhaal
Tijdens onze eerste afspraak vertel jij jouw verhaal. Ik vraag waarschijnlijk door op onderdelen, bijvoorbeeld over jou, buiten de klacht of vraag. Over wie je bent, wat belangrijk voor je is, waar je nog meer tegenaan loopt. Zo krijg ik, in die eerste sessie al een goed beeld van wat er speelt.

Tarief en duur
Een individuele afspraak kost €90,- (incl. 21% BTW) en duurt 45 minuten. De duur van de behandeling hangt af van jou klacht en de tijd die jij nodig hebt om de opgedane inzichten te integreren in je dagelijks leven, maar in de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Elise Besems. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.