Cliënt ervaringen Psycholoog Gouda - Sandra de Graaf

Sandra de Graaf Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Sandra de Graaf

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Anoniem

  We willen je heel erg bedanken voor de liefdevolle en ook wakker schuddende manier van begeleiden. We konden hierdoor beiden over onze angsten en schaduwen heen stappen en elkaar met nieuwe ogen zien. De liefde stroomt als nooit tevoren!

  Sandra is een geweldige psycholoog die mij heel goed geholpen heeft mijzelf te vinden, mijn shit los te laten, te gaan voelen en vooral te leven.

  Ik heb in het verleden vele therapeuten versleten en ik had de hoop opgegeven, maar bij Sandra heb ik het vertrouwen teruggekregen en merk ik een daadwerkelijke transformatie. Ik voel me veel lichter, gelukkiger, en vol vertrouwen dat dit proces zich verder doorzet.

  Ik ben erg tevreden over je begeleiding. Ik raad een ieder aan om bij jou aan te kloppen!

 • Anoniem

  Met mij gaat het erg goed. Wat ik je nog mee wil geven is dat jouw therapie echt precies was wat ik nodig had op dat moment. Het leven sluipt langzaam in me, en daarom was dit jaar echt een topjaar. Ik hoop dat je nog veel mensen net zo goed kan helpen als mij.

  Ik heb me direct vanaf het begin erg op mijn gemak gevoeld bij Sandra. Er werden geen "labels" geplaatst maar met rustige gesprekken op mijn tempo gewerkt. De gesprekken hebben mij enorm geholpen. Binnen 6 maanden waren bijna al mijn klachten verdwenen.

 • Sacha

  "Sandra is één woord een supercoach!"

 • Stephanie

  "Sandra haalt je uit je comfortzone en met mijn behoefte tot controle voel ik me bij haar regelmatig ongemakkelijk en dat bleek precies wat ik nodig had. "

 • Rianna

  "Ik wil Sandra bedanken en feliciteren voor haar groepssessies die zij met ons deed in California, VS. 'Awesome!' zeiden de Amerikanen. Haar liefdevolle authentieke manier van werken oogstte veel lof en complimenten van de deelnemers".

 • Marcus

  "Ongeveer twee jaar geleden besloot ik tot het volgen van een uitgebreide opleiding “transformationeel coach/counselor. De begeleiding van deze opleiding werd voor een belangrijk deel verzorgd door Sandra de Graaf.
  Op een vakkundige en professionele wijze werd mij getoond wat het vak inhoudt. Tegelijkertijd, of eigenlijk parallel daaraan voltrok zich het transformationele persoonlijke proces.
  Sandra was als geen ander in staat deze twee processen in elkaar te doen overlopen. Met haar gevoelvolle begeleiding en haar krachtige inlevingsvermogen wist zij mij te brengen bij waar het in essentie om gaat. De sfeer en veiligheid die door haar werd gecreëerd, was voor mij een belangrijke reden om met veel enthousiasme en vol verwachting naar de volgende ontmoeting uit te kijken.

  Het meest waardevol voor mij tijdens deze opleiding was, wat het voor mijzelf teweeg heeft gebracht. Die ervaring koester ik nog elke dag. Sandra’s rol is daarbij essentieel geweest".

 • Petra

  "Sandra begeleidt mooi en authentiek. Ze is zeer integer, persoonlijk en invoelend".

 • Wilma

  "Sandra is liefdevol, wijs en zeer inspirerend."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.