Therapie Leiden - Monique Koel


Monique Koel

Monique Koel

Therapie Leiden

Moet ik nou naar een therapeut?’ - veel mensen met klachten en problemen vragen het zich af. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: zodra je jezelf die vraag stelt is het nuttig eens bij een therapeut langs te gaan, of contact op te nemen met je huisarts.

Je kunt ook 's avonds en op zaterdag bij mij terecht!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Familieopstellingen
Oplossingsgerichte Therapie
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR

Het mooiste moment voor mij is een klein lichtje in je ogen, dat er niet was toen je voor het eerst binnen stapte.
Monique
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Ik denk dat het als therapeut mijn kracht is mensen te laten inzien dat hun verhaal de moeite waard is, dat ze zelf de structuur bepalen. De behandelingen zijn uniek, ik stel een plan samen uit alle methoden die ik beheers. En: we gaan echt aan het werk; want, jij bent die inspanning waard.

Verhalen die mijn cliënten bij me maken zijn zonder uitzondering prachtig. Maar het mooiste moment voor mij is een klein lichtje in je ogen, dat er niet was toen je voor het eerst binnen stapte.

Clientervaringen

Chrisja over Monique Koel

 "Na het verbreken van mijn relatie, kwam ik erachter dat mijn emmertje rouw nog vol zat. Ik heb een cursus rouwverwerking gedaan bij Monique. En ik kwam er gaandeweg achter dat ik er iets meer mee moest doen. Mijn moeder is overleden toen ik 8 jaar was, tijdens een familieopstelling bij Monique heb ik op 41 jarige leeftijd eindelijk goed afscheid van haar kunnen nemen. Dat ik dat heb kunnen doen, maakt het leven voor mij beter te verdragen en te begrijpen waarom dingen gegaan zijn zoals ze gaan. Een hele bijzondere en emotionele ervaring die mij veel voldoening heeft gegeven!"

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Monique Koel

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Monique Koel Suze Groenewegerf 1
2253 RZ Voorschoten

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leiden.

Monique Koel Suze Groenewegerf 1
2253 RZ Voorschoten

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Therapie Leiden

Jij bent de enige meetlat waarlangs je jouw kwaliteit van leven kunt beoordelen. En daarom heeft jouw innerlijk altijd gelijk. En als je vast zit, zit je vast; als je pijn hebt, heb je pijn. En als dat zo is, dan moet je er wat aan gaan doen. Niet alleen, maar samen met een therapeut.

Ik wil je op het hart drukken niet te lang rond te lopen met de twijfel of je wel naar een therapeut moet. Ga. Want een innerlijke klacht is hetzelfde als eentje aan de buitenkant: als je er niks aan doet, gaat het van kwaad tot erger.

Therapie Leiden werkt vanuit het grondbeginsel dat je zélf alles in huis hebt om je klachten te boven te komen. De therapeut laat je zien wat je doet, hoe je je gedraagt, welke patronen zijn ingesleten, hoe je instinctief reageert. Voor veel mensen is dat een eye-opener. Voor bijna iedereen is het even confronterend.

Je krijgt jezelf te zien. De therapeut zet op die manier processen van inzicht aan, je begrijpt jezelf meer, je leert wie je kunt zijn, je leert roeien met de riemen die je hebt.

Deze manier van therapie kan soms indrukwekkend zijn, niet altijd even leuk, maar met geweldig resultaat én vrijwel onmiddellijk effect.

Tarief en duur
Een afspraak duurt een uur en kost 100,- euro (inclusief 21% btw). Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 135,- euro (inclusief 21% btw). In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.