Psycholoog Den Haag


Simone van Wijk

Simone van Wijk

Psycholoog Den Haag

Ben je op zoek naar een bevlogen psycholoog met een zeer persoonlijke werkwijze in de omgeving van Den Haag? Ik begeleid jou graag.

Je kunt ook in Alphen aan den Rijn bij mij terecht voor een afspraak.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Familieopstellingen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
ACT
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR
Cognitieve gedragstherapie

Bedankt voor je bijdrage aan mijn herstel!
Isabel
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

In het derde jaar van mijn studie psychologie besloot ik ook een sportopleiding te volgen. Ik denk dat die combinatie een rode draad is in mijn werk en ook mijn stijl van werken weergeeft (doorzettingsvermogen, kracht, speelsheid). We werken aan de hand van ervaring. Praten en analyseren is een belangrijk onderdeel van de behandeling, maar zeker net zo belangrijk als doen. Door te ervaren wat er gebeurt, te ondervinden hoe het voelt, kun je jezelf opnieuw richting geven. De meeste cliënten vinden die concrete aanpak heel plezierig omdat je echt aan de slag kunt. Dat neemt ook het gevoel van machteloosheid al meteen aan het begin van de behandeling een beetje weg.

Werkwijze

Ik werk vrij intuïtief; dat wil zeggen dat ik makkelijk tot de kern kan komen. Dat is plezierig, want daardoor kun je snel doelen stellen. Want zo werken we: op basis van je verhaal vinden we de overtuigingen die jou in de weg staan. Zo kunnen we heel concreet vormgeven welk gedrag nodig is om het tij te keren. Bij elke stap die je zet leer je een beetje beter hoe het anders kan. En zo groei je van je klacht weg.

Klachten en doelen

Het geeft me veel energie om met cliënten op een creatieve, concrete en opbouwende manier aan klachten én doelen te werken. Ik vind het een voorrecht mensen te mogen begeleiden die hun verlangens vorm willen geven en weer hun eigen pad bewandelen. Ik ondersteun, help te herformuleren wat je wilt en geef je focus. Zodat je snel zelf je eigen weg weer kunt gaan.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Leon over Simone van Wijk

“Weer z'n moment in je leven: wie ben ik echt? Waar sta ik voor? Wat is echt belangrijk voor mij en wat maakt mij gelukkig. ‘Pap doe er eens wat mee’ (mijn dochter). Na een aantal coachingsessies en een mindfulness training bij Simone heb ik mijn juiste richting weer gevonden. Een tijdje later volgt mijn nieuwe liefde met veel plezier dezelfde mindfulness training.
Simone is een betrokken coach die goed in staat is om jouw vraagstelling te verhelderen en ook handvatten aan te reiken".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Simone van Wijk

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Simone van Wijk Valeriusstraat 75
2517 HN Den Haag

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Den Haag.

Simone van Wijk Valeriusstraat 75
2517 HN Den Haag

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Den Haag 

Tijdens de behandeling staan verandering en acceptatie centraal. We beginnen te onderzoeken hoe je denkt, hoe je met je gevoel omgaat en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Gaandeweg leer je omgaan met bepaalde emoties en we besteden aandacht aan eventuele lichamelijke klachten.

Wij doen het samen. Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. Daarbij concentreren we ons niet op waar het misgaat of waar je tekort schiet, nee, onze wegwijzers zijn jouw kracht, je eigen succes uit het verleden. Jij bent hét uitgangspunt, vertrekpunt en eindbestemming.

Psycholoog Den Haag is betrokken en open
Ik werk vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand. Ik verwacht eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten.

Bekijk mijn website: Psycholoog Den Haag voor meer informatie.

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten kost 85,- euro. Voor relatietherapie vraag ik 130,- euro per 75 minuten. De kosten zijn inclusief 21% BTW.


Neem direct contact op
Simone van Wijk
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.