Cliënt ervaringen Ik help je graag bij Psycholoog Middelburg

Ramon Weel Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Ramon Weel

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

  • Peter

    "Ik vond de therapievorm erg prettig, en met name jou als mijn begeleider. Ik heb het ook als begeleiding ervaren, niet als het opleggen van methodes of doelen. Ik heb het gevoel meer over mezelf te weten, en waar mijn aandachtspunten liggen.
    Ik wilde je graag heel erg bedanken voor de hulp, ik voel me echt stukken beter dan vóór de behandeling. Ik heb echt nog wel wat klachten, maar het grootste verschil is dat ik me mentaal veel sterker voel, en veel lekkerder in mijn vel zit. Ik ben weer optimistisch over zaken, zoals ik eigenlijk altijd ben. Mijn paniekklachten zijn volledig verdwenen".

  • Anna

    "Dank je zeer voor je goede begeleiding die dit positieve resultaat heeft opgeleverd. Ik merk aan heel veel dingen dat ik weer steeds meer degene word die ik voor deze behandeling was. Zelfs mijn kinderen valt het op dat ik af en toe weer zingend door het huis loop en dat mijn humor weer steeds meer terug komt. Zonder jouw hulp was ik nu nog niet zover geweest".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.