Psycholoog Goes - Sandra Aagenborg


Sandra Aagenborg

Sandra Aagenborg

Psycholoog Goes

Ik werk vanuit een oplossingsgerichte benadering, waarbij je je eigen krachten en mogelijkheden ontdekt. Deze positieve manier van werken is snel en effectief, geeft hoop en maakt verschil!

Ik houd geen praktijk meer in Goes, maar je kunt bij mij terecht in Schore!

Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
Relatieproblemen (indiv.)

Dankzij onze gesprekken kreeg ik alles weer helder voor ogen en nu weet ik weer waar ik heen wil en hoe ik dat het beste kan doen!
Clara
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 11 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Sandra Aagenborg - Psycholoog Goes

Aanvankelijk begon ik met de studie Social Work op het HBO. Ondanks dat ik altijd al psycholoog wou worden leek een studie met een creatieve kant me op dat moment leuker. Daarom ben ik alsnog psychologie gaan studeren aan de Open Universiteit. Hier heb ik me kunnen verdiepen en mijn kennis van hulpverlening naar een hoger plan getrokken.

Maatschappelijke dienstverlening
Voor ik daadwerkelijk als psycholoog aan het werk ging heb ik vijftien jaar in de maatschappelijke dienstverlening gewerkt. Hier heb ik verschillende doelgroepen voorbij zien komen; kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alle ervaringen die ik hier heb opgedaan breng ik nog dagelijks in de praktijk bij Psycholoog Goes.

Bij Psycholoog Goes heb ik een eigen stijl ontwikkeld, die van het oplossingsgericht werken. Omdat ik een eigen praktijk heb kan ik de behandeling uitvoeren op de manier waarop ik het zelf wil en de methode van het oplossingsgericht werken past heel goed bij mij.

Vrije tijd
Samen met mijn man en zoontje woon ik in Schore. In mijn vrije tijd speel ik piano, sport ik en spreek ik graag af met vrienden.

Ik houd geen praktijk meer in Goes, maar je kunt bij mij terecht in Schore!


Contact met Psycholoog Goes

Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel of stuur een e-mail naar Psycholoog Goes ter attentie van Sandra Aagenborg. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Psycholoog Goes

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Sandra Aagenborg

"No nonsense en geen gewroet in je verleden!  Je voelt je direct op je gemak bij haar , een klik dus!  Haar werkwijze ACT is een oplossingsgerichte werkwijze gebaseerd op mindfulness maar nix geen zweverig gedoe: je wordt er ontspannen van , leven in hier en nu! Moeilijke situaties leer je het hoofd te bieden door niet voor monsters weg te lopen maar ze mee te nemen en "gewoon" te gaan. Na oefening lukt je dat( weet ik zeker !) ook nee zeggen wordt je geleerd! Leven naar wat jij belangrijk vind naar jouw waarden! Het voelde bijna niet als therapie ook veel gelachen om situaties waar je destijds in verzeild was geraakt en nu anders benaderd.  Slechts na 5 maanden zeg ik:"MET EEN LACH EN EEN TRAAN, KOM JE VROLIJK BIJ SANDRA VANDAAN !!"

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Psycholoog Goes

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Sandra Aagenborg Goes

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Goes

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Goes. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Schore.

Sandra Aagenborg Goes

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Oplossingsgericht werken bij Psycholoog Goes

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Sandra Aagenborg, werkzaam als psycholoog in Schore. In mijn behandeling staan oplossingsgerichte therapie en positieve benaderingen centraal.

Ik houd geen praktijk meer in Goes, maar je kunt bij mij terecht in Schore!

Praten over oplossingen bij Psycholoog Goes
Praten over problemen vind ik verloren tijd. Ik richt me bij Psycholoog Goes liever op oplossingen in plaats van op problemen. Hiermee verleg je de aandacht naar de situatie waar je naar toe wilt. Dit motiveert, je krijgt er energie van en je weet waar je naartoe werkt.

Als je veel met je klacht of probleem bezig bent kan het zijn dat je minder aandacht hebben voor de dingen die wel goed gaan. Ik wijs je op de momenten waarop het wel goed gaat en je zult zien dat er een omslag in je denkwijze ontstaat. De positieve dingen krijgen de overhand en worden steeds belangrijker in je leven.

Wat is Acceptance en Commitment Therapy ('ACT')?
Het kan zijn dat je negatieve gedachten, emoties en sensaties ziet als je vijand. Dat als je geen last meer hebt van angstige of sombere gedachten en emoties, je dán pas gelukkig bent. ACT helpt je om de relatie met je negatieve innerlijke ervaringen te veranderen, zodanig dat je ze niet meer als bedreigend ervaart en ze je niet meer blokkeren om verder te gaan met je leven.

Daarbij leer je dat onplezierige emoties en gedachten bij het leven horen en dat het vermijden ervan ze alleen maar erger maakt. Je kunt afleiding zoeken en allerlei activiteiten uit de weg gaan, dit helpt echter alleen tijdelijk. Gedachten, emoties en sensaties zijn simpelweg wat ze zijn. Wanneer je het gevecht opgeeft om onplezierige sensaties uit te bannen, dan ben je vrij om je te richten op de dingen die je belangrijk vindt. Je leert om flexibel om te gaan met moeilijke momenten in het leven én je te richten op een waardevol leven en je daar ACTief voor in te zetten.

Hoe gaan we ACTief aan de slag?
Door afstand te nemen van je gedachten; dit heet defusie. Om flexibeler te zijn leer je hoe je afstand kunt nemen van nare gedachten door speelse en creatieve opdrachten.

Je leert dat je de hele dag door een stroom van gedachten produceert. Je kunt ervoor kiezen om op een afstand naar die doorgaande waterval van gedachten te kijken in plaats je door de inhoud van de gedachten mee te laten sleuren.

Aan de hand van mindfulness leer je om zonder oordeel meer aandacht in het nu te hebben en een gevoel, een gedachte of sensaties te ervaren zonder er tegen te vechten of zonder te proberen deze te veranderen. Je wordt je daarbij meer bewust van jezelf en leer je negatieve emoties te accepteren in plaats van ze te vermijden.

Je ontdekt je waarden in je leven, je passies, dátgene wat jouw leven de moeite waard maakt. Daar zetten we ACTies en doelen voor uit, zodat je dat waardevolle leven ook echt ACTief gaat beleven!

Waarom ACT?
Mijn ervaring is dat als iemand geleerd heeft om ACT in het dagelijks leven toe te passen, er een soort van last van hun schouders valt en er meer energie vrij komt bij die persoon. De vrijgekomen ruimte en energie kan worden besteed aan het invullen van een waardevol leven in het hier en nu. Dit geeft meer ademruimte.


Klachten

Je kan met verschillende klachten en hulpvragen bij Psycholoog Goes terecht. Denk bijvoorbeeld aan depressie, angst, fobie, stress, burn-out en gezinstherapie. Meestal zijn er ongeveer vijf sessies nodig om los te komen van je klacht. Dit kan natuurlijk altijd meer of minder zijn maar oplossingsgerichte therapie is over het algemeen een kortdurende en daardoor efficiënte manier van werken. Tussen de sessies door is e-mailondersteuning inbegrepen.

 

Aan het eind van de sessie vraag ik altijd hoe je het gesprek hebt ervaren. Ook vraag ik of je mij feedback wilt geven, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en verbeteren als psycholoog.

Tarief en Duur
Een afspraak bij Psycholoog Goes kost 85 euro en duurt 60 minuten. Dit is inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Goes of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Goes ter attentie van Sandra Aagenborg. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Schore. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.