Psycholoog Utrecht - Agnes Garst


Agnes Garst

Agnes Garst

Psycholoog Utrecht

Je hebt onvrede over jezelf of over een aantal zaken in je leven of je voelt je niet goed. Je wilt graag een verandering zien en je komt er zelf niet goed uit. Op dit soort momenten kan ik je steunen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Coaching
Negatief zelfbeeld

Mijn manier van behandelen is duidelijk en betrokken. Ik luister naar je en steun je.
Agnes
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 6 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

De psyche van een mens heeft me altijd geïnteresseerd. Met zulke grote vragen hoop je op grote antwoorden. En die zijn er natuurlijk niet; tenminste, niet op die manier. Ik studeerde af aan de universiteit van Groningen in klinische psychologie.

Met alle kennis die ik opdeed, wist ik vooral ook heel goed wat ik nog niet ‘kende’. Meteen na mijn studie werkte ik als psycholoog in de studenthulpverlening. Dit werk heeft in grote mate bepaald hoe ik nu werk.

Er zijn voor je cliënt
En daar liep ik ook meteen tegen de grenzen van mijn eigen kunnen aan. Om zo te kunnen werken, moet je je als behandelaar vrij kunnen maken van je eigen ‘bagage’. Je moet in het moment kunnen zijn, zonder bezig te zijn met beslommeringen uit je eigen verleden. Als dat niet lukt, is de werkstijl bijzonder zwaar, confronterend en een belasting voor jezelf.

Ik liep tegen mezelf op.
Ik twijfelde aan mijn kunnen. En ik kwam er achter dat ik persoonlijk nog stappen wilde zetten voordat ik helemaal aanwezig kon zijn voor het proces van mijn cliënten. Eigen stijl, mooi werken Na een tijdje in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, aanvullende opleidingen te hebben gevolgd en mij als persoon te hebben kunnen ontwikkelen, ging ik weer als psycholoog aan het werk. Met een volwassen, goed gerijpte werkstijl die precies bij me paste én succes boekte voor mijn cliënten.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen Agnes Garst

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Joost over Agnes Garst

 “Bedankt dat ik zo mezelf kon zijn bij je”

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Agnes Garst

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Agnes Garst Nieuwegracht 25
3512 LC Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht.

Agnes Garst Nieuwegracht 25
3512 LC Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Utrecht

Ik zorg ervoor dat je in mijn praktijkruimte snel op je gemak voelt. De sfeer is prettig, je bent op je gemak en voelt je veilig om je uit te spreken over alle onderwerpen. De sfeer is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je op je gemak voelt..

Je doet het op jouw manier
Je hebt veel meegemaakt in je leven. Je hebt veel gehoord, je bent op een bepaalde manier opgevoed, je hebt bepaalde vrienden, je vindt bepaalde dingen belangrijk. En je doet de dingen op jouw manier. Soms tegen beter weten in. Maar ja, wat doe je er aan, zo ben je nu eenmaal…. In de behandeling kom je er achter dat je ‘zo nu eenmaal’ helemaal niet hoeft te zijn. Dat wie je bent en wat belangrijk voor je is, open staat en dat je op elk moment in je leven, elk besluit kunt heroverwegen. Je bent in een vrije ruimte tussen allemaal opvattingen, opvoeding en aangeleerde gedachten. En je kunt kiezen…

Wat voel je echt
Vanzelfsprekend onderdeel bij het werken in het hier en nu is je lichaam. Om te beginnen om beter te signaleren wat je écht voelt. Je lichaam houdt je niet voor de gek; die knoop in je buik kun je beter niet negeren, die pijn in je schouders is betekenisvol, de brok in je keel is een teken. Maar ook omgekeerd: je lichaam heeft je kracht, je kunt door voller adem te halen rust en energie voelen, je kunt plekken in je lichaam vinden waar je kracht uit put. Fysiek bewegen, gaan staan, ademhalen. Je leert jezelf beter kennen en hebt meer mogelijkheden de rust en ruimte te vinden bij jezelf te blijven. In jouw kracht.

Tarief en duur
Een individuele afspraak duurt 60 minuten en kost €95,-. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, duurt 60 minuten en kost €115,-.
De benoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.

Aangesloten bij
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): 810527R


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.