Cliënt ervaringen Therapie Bilthoven - Susanne Bulten - PSYNED

Susanne Bulten Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Susanne Bulten

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

  • Mark

    "Ik kijk terug op een heel fijn en vruchtbaar traject. Voor mij werkte het goed dat je echt de verbinding maakt tussen gevoel, denken en doen. Je keek naar mij als totaal persoon en gaf waardevolle feedback op non-verbaal gedrag. Ik voelde me veilig om mezelf te zijn en alles te zeggen, zonder dat je oordeelde. De vragen die je stelde deden er echt toe en brachten me nieuwe inzichten."

  • Marjan

    "Susannes vragen hebben me geholpen om dieper naar mezelf te kijken en op een andere manier dan ik gewend was. Ze hebben heel snel geleid tot nieuwe inzichten." 

  • Ellen

    "De diepe pijn die ik continu in me voelde is weg. Mijn energie stroomt weer. Het voelt vrij. Hierdoor heb ik een aantal knopen door kunnen hakken, keuzes kunnen maken. Het voelt als lichter leven. Dat voelt goed!" 

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.