Cliënt ervaringen Ik help je graag bij Psycholoog Zeist

Jacquelien van Lonkhuijzen Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Jacquelien van Lonkhuijzen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Eva

  Goede begeleiding, snel resultaat en heel aardig!

 • Peter

  Erg ontspannen sfeer, duidelijke afspraken en ik ben er ontzettend mee geholpen

 • Richelle

  "Toen ik een paar maanden geleden mailde om een afspraak te maken kon ik gelijk diezelfde week terecht, wat heel fijn was aangezien veel psychologen wachttijden hebben. Gelijk was het contact heel vertrouwd, en kreeg je het idee dat er echt geluisterd werd, en werd er deskundig gereageerd. Geen poespas, gewoon waar het om gaat, werd er snel een behandelplan opgesteld die mij weer heeft geholpen om te dealen met de problemen waarmee ik in eerste instantie zat.
  Ik zou Jacqueline aan iedereen willen aanraden, die zoekt naar deskundige hulp in duidelijke taal zonder zweverig gedoe. Ik heb meer ervaring met zorginstellingen, maar hier werd ik pas voor het eerst echt gehoord, geholpen en ging ik met een goed gevoel weg van de therapie. Hier heb ik nog steeds veel aan".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.