Doelgerichte aanpak bij Psycholoog Utrecht


Ralph Tinnemans

Ralph Tinnemans

Psycholoog Utrecht 

Ik ben een sociaal persoon, open minded en nieuwsgierig. In mijn dagelijkse leven en in mijn werk vertaal ik moeilijkheden graag in mogelijkheden om dingen aan te pakken en te veranderen.

Afspraken zijn ook mogelijk in mijn praktijk in Zwolle.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR
Cognitieve gedragstherapie

Dankzij Ralph heb ik inzicht gekregen in mijn gedachten en gevoelens.
Michel
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 3 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Ralph Tinnemans - Psycholoog Utrecht

Als kind uit een ondernemersgezin was ik vaak buiten op onderzoek uit. Moeilijke omstandigheden thuis ontwikkelden ook mijn observerende kant en mijn gevoeligheid voor stemmingen en drijfveren van de mensen om mij heen. Ik merkte dat ik makkelijk tot de kern van een probleem kon komen. 

Dit inspireerde mij later tot de keuze voor psychologie. Naast mijn huidige kennis en kunde als cognitief gedrag gedragstherapeut maak ik bij Psycholoog Utrecht dan ook veel gebruik van mijn persoonlijke ervaringen. Anderen omschrijven mij als empathisch, enthousiast, betrokken en zelfstandig.

Sport en film
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: tennissen, hardlopen en in de zomer bij elk straaltje zon aan de Maarsseveense plassen. En als het even kan zit ik in het Filmhuis.

Contact
Heb je een vraag, wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Utrecht? Bel en maak een afspraak of stuur een e-mail naar Psycholoog Utrecht ter attentie van Ralph Tinnemans. Ik leer je graag kennen!

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliënten vertellen over de behandeling bij Psycholoog Utrecht

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Erica over Ralph Tinnemans

"Ik heb erg veel geleerd in de behandeling, zoals het leren omgaan met problemen en het verwerken van trauma’s uit het verleden. Je hebt me veel inzicht gegeven in gedachten. Ik ben zeer tevreden met jouw aanpak".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Ralph Tinnemans

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ralph Tinnemans Hooghiemstraplein 161
3514 AZ Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar psychologenpraktijk Psycholoog Utrecht

De routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Utrecht. Afspraken zijn ook mogelijk in Zwolle.

Ralph Tinnemans Hooghiemstraplein 161
3514 AZ Utrecht

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Doelgerichte aanpak bij Psycholoog Utrecht

Er zijn heel veel manieren waarop het niet goed met je kan gaan. Van te weinig balans in je leven tot verdrietige gebeurtenissen; en van relatieproblemen tot niet te stoppen sombere gedachten. Momenten in je leven waarop je het niet alleen kunt. Omdat het te overweldigend is, ongrijpbaar, of omdat je het overzicht even mist.

Ik kan je op zulke momenten helpen. Ik ben cognitief gedragstherapeut met brede kennis en ervaring. Omdat ik eerder ook lange tijd gewerkt heb in loopbaantraining en verzuimpreventie kan ik je ook goed bijstaan bij vragen en klachten over je werk.

Jouw unieke kwaliteiten
Ik help je om gebruik te maken van jouw talenten en kwaliteiten maar ook om valkuilen en problemen in een breder perspectief te plaatsen. Die combinatie is voor veel cliënten niet alleen verhelderend, maar het lucht ook op te weten dat je uniek bent en tegelijkertijd ‘niet de enige.’ In mijn psychologenpraktijk in Utrecht werk ik met een duidelijke en doelgerichte aanpak vanuit betrokkenheid, veiligheid en vertrouwen.

Zo gaat het in zijn werk
Ik baseer de methode en aanpak op je klacht én op jou, vandaar dat geen twee behandelingen bij Psycholoog Utrecht hetzelfde zijn. Toch kun je in de grote lijn waarschijnlijk wel onderwerpen vaker zien terugkomen:

1. Ik maak inzichtelijk wat je kunt veranderen en wat je daarbij in de weg staat. We werken vanuit de gedachte dat je niet moeilijk moet doen als het makkelijk kan en dat sommige veranderingen nu eenmaal tijd nodig hebben.

2. Tegelijkertijd help ik je op sommige plekken de druk van ‘het ideale plaatje’ los te laten, mild te zijn voor jezelf en de lat niet onmogelijk hoog te leggen.

Tarief en duur
Individueel: 89 euro voor een individueel gesprek, deze duurt 50 minuten. Voor relatietherapie reken ik 135 euro voor 75 minuten.
De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Als je een afspraak bij Psycholoog Utrecht wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal Therapeuten en Agogen (NVPA)
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)
Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT)

Contact
Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Bel naar of stuur een e-mail naar Psycholoog Utrecht ter attentie van Ralph Tinnemans. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Zwolle. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Ralph Tinnemans
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.