Psycholoog Baarn - Mylene Blaas


Mylene Blaas

Mylene Blaas

Psycholoog Baarn

Jezelf écht begrijpen, dat is mijn doel. Niet alleen rationeel, maar ook emotioneel. Samen met jou ga ik op zoek naar concrete handvatten, zodat jij meer regie over je eigen leven krijgt.

Bel voor een afspraak!

Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Familieopstellingen
Mindfulness
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
Cognitieve gedragstherapie

Je haalde me steeds terug naar de kern, waar het echt om draait bij mij.
Saskia
Beoordeling: 4 uit 5
Op basis van 3 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Mylene Blaas - Psycholoog Baarn

Ik ben altijd geboeid geweest door mensen, en dan met name door de binnenkant. Het is een deel dat je niet zo snel te zien krijgt. Het is er wel, maar het ligt verstopt of er wordt niet altijd over gesproken. Dat vind ik mateloos interessant.

Klinische psychologie
Ik ging Klinische Psychologie studeren aan de Universiteit van Nijmegen. Tijdens een intensieve stage bij een RIAGG begon ik me 2 dingen af te vragen: Wil ik in de GGZ werken en heb ik al wel de levenservaring om dit werk te doen? Ik vond het best groots, dat je je zo met mensen en mensenlevens ging bezighouden.

Opnieuw gekozen voor psychologie
Ik ben toen in het onderwijs gerold. Ik werkte als leerlingbegeleider en deed coaching, psychodiagnostiek en loopbaanbegeleiding. Uiteindelijk hield ik me meer bezig met de organisatorische kant, en daarom heb ik drie jaar geleden opnieuw een keus gemaakt. Ik wilde eigenlijk alleen nog maar één-op-één gesprekken doen en op therapeutisch niveau verder met mijn carrière. En dankzij alle werkervaring en opleidingen was ik daar nu wel echt klaar voor.

Bijzondere ontmoetingen
Een ontzettend goede zet, want juist de ontmoetingen bij Psycholoog Baarn maken mijn vak zo mooi. Ik vind het nog steeds speciaal om zo met iemand mee te kijken in zijn of haar leven. Die openheid, dat vind ik heel uniek en bijzonder.

Contact met Psycholoog Baarn

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Baarn ter attentie van Mylene Blaas. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Baarn

Lees deze andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Annika over Mylene Blaas

"Ik voel me bij jou geen nummer. Je merkt aan jou dat je plezier hebt in je werk."

Lees meer cliënt ervaringen

Neem Contact Op Met Psycholoog Baarn

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Mylene Blaas Oosterstraat 96A
3742 SX Baarn

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Baarn

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Baarn.

Mylene Blaas Oosterstraat 96A
3742 SX Baarn

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Haal je kern naar boven bij Psycholoog Baarn

’Ik kan je geen mooier geschenk geven dan steeds meer te mogen worden wie je bent’. Dat is mijn motto. In mijn praktijk gaat het niet zozeer om verbeteren, maar juist om het tevoorschijn halen van iets dat al in je zit. Het is aan mij om dat wat verscholen ligt, jouw kern, naar boven te halen.

Psycholoog Baarn
Mijn naam is Mylène Blaas en ik ben Psycholoog Baarn. Ik heb jarenlang gewerkt als psycholoog en adviseur binnen diverse organisaties. Sinds 2013 werk ik vanuit mijn eigen psychologenpraktijk. Ik begeleid volwassenen en adolescenten met allerlei problemen, variërend van depressies, angstklachten en burn-outs tot hechtingsproblematiek en relatieproblemen.

Want vaak zit je vast in een bepaald patroon waarbij je jezelf tekort doet. Je veroordeelt jezelf, legt de lat te hoog, onderdrukt gevoelens of je doet niet wat écht belangrijk voor je is. Ik help je de oude, vaak onbewuste patronen achter te laten.

Ik help je meteen op weg

In het eerste gesprek bij Psycholoog Baarn probeer ik je eigenlijk al een beetje op weg te helpen. In plaats van dat ik een hele intake doe, gaan we al een klein beetje aan het werk. We gaan je probleem in een kader plaatsen zodat jij met nieuwe inzichten naar huis gaat en alvast ervaart hoe ik te werk ga. Mijn werkwijze bevat bijvoorbeeld veel elementen van ACT (Acceptance en Commitment Therapy) Therapie en Oplossingsgerichte Therapie.

Ik vind het wel belangrijk dat jij daarbij de regie houdt. De vervolgstappen moeten voor jóu helder zijn, en daarom zal ik steeds tussendoor evalueren. Klopt het op deze manier wel? We gaan hand in hand door het hele proces, maar uiteindelijk moet jij er zelf wijzer van worden en eruit komen.

Intuïtie
Ik kan dingen uitstekend aanvoelen. Dat moet je niet te zweverig opvatten, ik noem het liever intuïtie. Ik voel vaak aan waar het brandpunt zit of waar een steentje ligt waar we eens onder moeten kijken. Het resultaat daarvan is dat ik heel erg snel tot de kern kom en dat we snel helderheid kunnen scheppen.

Tarief en Duur
Een afspraak bij Psycholoog Baarn kost 80 euro en duurt 60 minuten. Dit is inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
- NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal Therapeuten en Agogen)
- RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
- AGB-code: 94-013682

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Baarn of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Baarn ter attentie van Mylene Blaas. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.