Psycholoog Purmerend - Ellen Neefjes


Ellen Neefjes

Ellen Neefjes

Psycholoog Purmerend

De kern van mijn praktijk; mijn visie op de behandeling en mijn cliënten is er één van kracht, kwaliteit en vindingrijkheid. Het is mijn overtuiging en ervaring je altijd de mogelijkheid hebt om te groeien.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR

Ik vind het elke keer weer bijzonder wat mensen willen, kunnen en durven om vooruit te gaan.
Ellen
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Ik vind het belangrijk voor mijzelf én mijn cliënten me er van bewust te blijven dat er altijd alternatieven zijn, óók ten opzichte van hoe ik werk. Ik blijf dan ook onophoudelijk in opleiding. Dat ben ik aan mijn cliënten verplicht, aan mezelf, en het is leuk en leerzaam.

Relatietherapie 
Centraal in mijn studie stonden relatietherapie en therapie over seksualiteit. De eerste omdat het, van alle problemen en vragen die je kunt hebben, één van de meest tastbare is. Wat er thuis misloopt in de communicatie, is vaak snel zichtbaar als stellen bij me binnenkomen.

Het werk dat je doet maakt bijna meteen een verschil en de cliënten kunnen ook meteen aan het werk. Dat is een heel fijne manier om aan de slag te gaan met soms hele moeilijke, pijnlijke, zware situaties. Daarbij is liefde en je relatie één van de kernonderdelen van een gelukkig en zinvol leven. Daar in te mogen bijdragen is een voorrecht.

Bijzonder werk
Het mooie van mijn werk is toch wel dat ik het nog elke keer bijzonder vind wat mensen willen, kunnen en durven delen. Dat ik, zonder oordeel overigens, hun verhalen mag horen en, op een belangrijk moment, een stukje mee kan lopen. En als ik daarin nog een bijdrage kan leveren ook, dan is mijn werk zinvol en vervullend.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen Ellen Neefjes

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Ellen Neefjes

Rustig, analyserend en toch de oplossing zelf laten benoemen. Erg krachtig daardoor. Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Ellen Neefjes

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ellen Neefjes Melbournestraat 2F
1448 NH Purmerend

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Purmerend.

Ellen Neefjes Melbournestraat 2F
1448 NH Purmerend

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Purmerend

De meeste mensen die bij me komen hebben het gevoel vast te zitten. Waar ze normaliter de uitdagingen, pijn en vraagstukken van het leven zelf of met vrienden, familie en geliefde aankunnen, loopt het nu vast. Stukje bij beetje wordt dat probleem groter, totdat je eigenlijk enigzins samensmelt met dat probleem. Het beheerst alles. Je hebt geen probleem, je bént een probleem.

Aankloppen bij een psycholoog – of je oriënteren, zoals jij nu doet – geeft aan dat je er geen genoegen mee neemt. Dat je het beste leven wilt leven dat je jezelf, en je naasten kunt geven. Die instelling verdient respect, aandacht en professionele, vakkundige begeleiding.

Wie ben je?
Onze eerste afspraak is bedoeld om kennis te maken. Zo belangrijk als het voor mij is om jou, je klacht en een deel van je geschiedenis te kennen, zo wil jij ook weten wie je tegenover je hebt. Onze samenwerking is belangrijk voor het slagen van de behandeling; hoe beter het klikt, hoe makkelijker het gaat. Sommige cliënten weten precies wat er speelt, maar de meesten niet. Samen proberen we je klachten en vragen in kaart te brengen. J

Je zult merken dat het me niet alleen om die klacht te doen is. Ik wil jou leren kennen, als persoon. Hoe je je verhoudt tot je klacht, maar ook hoe je verder in het leven staat. Je werk, relatie, vrienden, andere klachten.

Speciaal voor relatieproblemen
Op mijn praktijk behandel ik alle gangbare psychische klachten. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van relatieproblemen en vragen en klachten op seksueel gebied. Ook hier is de behandeling concreet en positief van aard; daarbij zullen jullie merken dat we vrij snel tot resultaat kunnen komen.

Dat is voor de meeste stellen heel bemoedigend en geeft energie om er echt iets van te maken. Mochten jullie relatietherapie overwegen, dan nodig ik jullie bij dezen uit voor een eerste gesprek – je merkt dat het meteen iets met je doet.

Tarief en duur
Een afspraak kost 95 euro (inclusief 21% BTW) en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie, of voor een afspraak met twee personen, reken ik 115 euro (inclusief 21% BTW) en deze afspraak duurt 90 minuten.

Ook in de avonduren
Je kan ook ‘s avonds bij mij terecht, een individuele afspraak kost 115 euro (inclusief 21% BTW). Voor relatietherapie, of voor een afspraak met twee personen, reken ik 135 euro (inclusief 21% BTW).

Aangesloten bij
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8086
Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) - lidmaatschapsnummer 810292R
Mijn AGB-code is 90-049533

Wat ik voor jou kan betekenen
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Purmerend ter attentie van Ellen Neefjes. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.