Cliënt ervaringen Psycholoog Amstelveen - Ben Kalkhoven

Ben Kalkhoven Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Ben Kalkhoven

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • A.v.E.

  “Ik ben bij diverse hulpverleners geweest, maar nu voel ik me pas gehoord.”

 • R.A.

  “De openheid van Ben nodigt uit tot praten.”

 • F.G.

  “Geen enkele coach of therapeut heeft mij ooit iets bij kunnen brengen. Samen met Ben ben ik aan een prachtige ontdekkingstocht bezig en ontdek ik iedere keer nieuwe dieptes in mezelf die ik nooit had vermoed. De oefeningen heb ik keihard nodig. Ik ga een spannend en moeilijke periode tegemoet, en ik wil de steun van Ben juist dan erbij hebben.”

 • Maarten

  “Ben is een echte psycholoog, hij hoort veel meer dan hij zegt, en ontdekt heel snel de kern van je probleem. Je ervaart bij hem dat het goed is te zijn wie je bent. Door de hulp van Ben ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Met hem kun je echt óveral over praten, je hoeft je dan ook nergens voor te schamen. En je bepaalt zelf hoe diep je wilt gaan. Als je met Ben praat kom je verder, maakt niet uit waar je mee zit of waar je last van hebt. Ook als je (meer) inzicht wilt in jezelf en je mogelijkheden moet je bij Ben zijn.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.