Psycholoog Alkmaar - Mirjam Heijnis


Mirjam Heijnis

Mirjam Heijnis

Psycholoog Alkmaar

Wanneer je bij mij in behandeling komt zul je al snel merken dat ik je veel zelfstandigheid geef. Het is immers de bedoeling dat je na verloop van tijd zelf weer verder kunt en ook in de toekomst zelfredzaam bent. Deze manier van ondersteuning wordt door mijn cliënten als positief ervaren. Ik benader iedere cliënt persoonlijk en werk vanuit jouw talenten en kwaliteiten.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Haarlem.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Mindfulness
ACT
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen

Bedankt voor je hulp. Ik sta nu sterker in het leven.
Sandra
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Mirjam Heijnis - Psycholoog Alkmaar

Toen ik in het volwassenonderwijs werkte als begeleider van laaggeletterden ontdekte ik dat deze groep vaak belemmerd werd door psychische klachten. Meteen voelde ik dat ik daar iets mee moest doen. Daarom besloot ik psycholoog te worden. 

Volwassenonderwijs
Na het afronden van mijn studie keerde ik terug in het volwassenonderwijs, dit keer als psycholoog. Hier maakte ik kennis met diverse, uiteenlopende psychische klachten van waaruit ik mijn eigen stijl als psycholoog ontwikkelde. 

De kern van mijn stijl, en daarmee van mijn werk, is jouw unieke verhaal en unieke kijk op de wereld. Ik werk vanuit respect en nieuwsgierigheid en met beide benen op de grond.

Eigen praktijk
Naast mijn werk in het volwassenonderwijs opende ik mijn eigen praktijk. Hier werkte ik mijn stijl verder uit. Cliënten van Psycholoog Alkmaar geven vaak aan mijn manier van werken prettig te vinden. Ik laat het je immers zelf doen, maar bied je wel de ondersteuning die je daarbij nodig hebt. Bovendien is deze behandelmethode al vele malen succesvol gebleken. Omdat je het zelf doet geef je jezelf de mogelijkheid om te groeien.

Naast mijn werk

Naast mijn werk ben ik graag in beweging. Ik hou van sporten en wandelen door de duinen en over het strand. Daarnaast geniet ik van het samenzijn met familie en vrienden en het verdwijnen in een boek.

Contact met Psycholoog Alkmaar
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Alkmaar ter attentie van Mirjam Heijnen. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun behandeling bij Psycholoog Alkmaar

Lees deze en meer ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sandra over Mirjam Heijnis

“Bedankt voor je hulp. Ik sta nu sterker in het leven.”

Lees meer cliënt ervaringen

Neem Contact Op Met Psycholoog Alkmaar

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Mirjam Heijnis RTC Gebouw
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Alkmaar

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alkmaar. Afspraken zijn ook mogelijk in mijn praktijk in Haarlem.

Mirjam Heijnis RTC Gebouw
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Werken aan verandering bij Psycholoog Alkmaar

De behandeling bij Psycholoog Alkmaar staat in het teken van verandering. Beetje bij beetje leer je jezelf kennen. Je ervaart wat belangrijk voor je is en wat je sterke en minder sterke punten zijn. Door deze nieuwe kennis leer je wie je echt bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Hierdoor krijg je de rust en ruimte om je leven in te vullen zoals jij dat wilt.

Stappen zetten
De verandering gaat niet vanzelf. De patronen waar je nu tegenaan loopt zijn er immers zo diep ingesleten, dat het tijd kost om deze te doorbreken. Vaak heb je zelf niet eens door dat dit de patronen zijn waardoor je vastloopt. Ik hou je een spiegel voor waardoor je de patronen herkent en leert te doorbreken. Hierin ondersteun ik je, ik bied mogelijkheden, geef oefeningen en opdrachten en stel vragen waardoor je jezelf nog beter leert kennen.

Het eerste gesprek bij Psycholoog Alkmaar
Voor we met elkaar aan het werk gaan is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Het is immers noodzakelijk dat er een klik is tussen ons, om open en eerlijk je verhaal te kunnen doen moet je je op je gemak voelen. Ik zal er alles aan doen om je hierbij te helpen: ik stel je op je gemak, zorg dat de omgeving prettig is en help je op verhaal te komen. 

Na de kennismaking gaan we de diepte in. We bespreken wat er precies speelt, wat je wilt bereiken en op welke manier ik je kan helpen. Ook informeer ik naar je achtergrond en ga ik op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en talenten die we tijdens het behandelproces kunnen gebruiken.

Persoonlijke behandeling
Vervolgens gaan we aan de slag. Ik maak een persoonlijke behandeling voor je - ieder mens en ieder vraagstuk is immers uniek. Daarom stel ik de behandeling samen aan de hand van wie jij bent, wat jij wilt en wat jij het beste kunt.

Als je jezelf beter hebt leren kennen en je valkuilen en je sterke punten hebt ontdekt merk je dat je weer grip krijgt op jezelf, de situatie en je leven. Hierdoor krijg je vertrouwen in de toekomst, je hebt de verandering in gang gezet en bent weer zelfredzaam.

Tarief en duur
Een afspraak bij Psycholoog Alkmaar duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, reken ik 115 euro. Deze afspraak duurt 60 minuten. Kom je in de avonduren? Dan kost een individuele afspraak 115 euro. Het bedrag voor relatietherapie bedraagt 's avonds 135 euro. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij
Ik ben aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8397

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Alkmaar of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Alkmaar ter attentie van Mirjam Heijnis. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Haarlem. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.