Cliënt ervaringen Psycholoog Hilversum

Joelle Jaspers Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Joelle Jaspers

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Sarah en Joost

  “Toen we op het punt stonden om uit elkaar te gaan, hebben we hulp gezocht bij Joëlle. Onze insteek was om eruit te komen en als dat niet zou lukken, wilden we elkaar in ieder geval begrijpen, zodat we met een goed gevoel ieder ons eigen weg konden gaan.
  Dat laatste is uiteindelijk gebeurd. Ondanks de negatieve uitkomst, hebben wij veel gehad aan de gesprekken met Joëlle. Ze gaf ons kracht en inzicht.
  Gedurende het traject liepen we geregeld tegen dingen aan waar we samen niet uitkwamen, Joëlle hielp ons dan weer op weg”.

 • Christiaan

  “Ik heb Joëlle mogen ervaren als een betrokken psychologe, die in staat is naast je te staan en met je mee te lopen.
  Ze is een warme empathische vrouw die vanuit diverse invalshoeken je probeert te helpen. Ze is een goede luisteraar en onthoudt heel veel. Ik voel me als mens door haar gezien en gerespecteerd. Ze is op haar gebied erg kundig en haar diversiteit maakt haar zeer bijzonder.
  Daarnaast biedt ze voldoende handvaten waarmee je thuis aan de slag kunt”.

 • DaniĆ«l

  “Ik ben zeer tevreden over de begeleiding door Joëlle. Met haar heb ik gedurende de sessies een goede band opgebouwd en ik was zeer ingenomen met haar ingetogen en integere professionaliteit. Voortdurende oprechte aandacht voor mij en mijn ervaringen tijdens en terugkijkend op de sessies”.

 • Patrick

  “Ik ben de steun van Joëlle gaan zoeken op het moment van een zware relatiecrisis. Haar rol is voor mij heel belangrijk is geweest om een zeer heftige periode door te komen. De bezoeken aan Joëlle waren een soort ankerpunten in de week. Om mijn verhaal te kunnen doen, maar ook om steeds weer heel bewust balans op te maken waar ik stond”.

 • Roos

  “Ik ben begeleid door Joëlle en haar betrokkenheid was hartverwarmend. Ook de rust die ze uitstraalde en de oprechtheid waarmee ze me wilde helpen vond ik heel fijn. Ik heb met veel plezier samen met haar aan de sessies gewerkt en heb ook veel gehad aan de gesprekken met haar.

  Dat heeft me echt goed gedaan. Waarvoor heel hartelijk dank!”

 • Nynke

  “Ik heb de gesprekken met Joëlle als zeer warm, veilig en bijzonder ervaren. Met behulp van Joëlle heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op een prettige, betrokken en rustige manier heeft ze mij nieuwe inzichten gegeven en ben ik in beweging gekomen.
  Haar persoonlijke en intuïtieve benadering maakte dat ik mij gehoord en gezien voelde en hoewel het af en toe confronterend was, kan ik alleen maar zeggen dat ik heel veel zelfbewuster en rijker verder kan gaan!” 

 • Simone

  "Joelle straalt een enorme rust en warmte uit. Het zorgt ervoor dat ik me als cliënt heel veilig voelde bij haar. Naast fijne gesprekken hebben we ook verschillende oefeningen gedaan. Deze gaven me dieper inzicht in mezelf, daar profiteer ik nog steeds van. Ik had het gevoel dat Joelle er tijdens de sessies helemaal voor me was. De sessies leken als vanzelf te gaan, intuïtief, heel bijzonder".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.



© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.