Cliënt ervaringen Ik help je graag bij Psycholoog Hilversum

Melissa van Buuren Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Melissa van Buuren

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

  • Jolanda

    "Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven toen ik bij Melissa terecht kwam. Vervelende gebeurtenissen volgden elkaar op waardoor ik vastliep. Melissa heeft me geholpen om mijn trauma te verwerken en ze gaf me handvatten die ik goed kon gebruiken op moeilijke momenten. Ik ben niet echt een prater maar Melissa heeft me toch goed geholpen om zaken te verwoorden en een plek te geven. Ze kan goed luisteren en heeft veel geduld en ook een vleugje humor. Dankzij haar ben ik gegroeid als persoon en heb ik mezelf beter leren kennen!"

  • Timo

    "Melissa heeft mij geholpen om het verlies van mijn ouders een plek te kunnen geven. Dankzij haar durf ik nu weer aan de toekomst te denken"

  • Bente

    "Ik vond het ontzettend spannend om naar een psycholoog te gaan. Het voelde als een mislukking dat ik mijn problemen zelf niet kon oplossen. Melissa liet me inzien dat de therapie een investering was in mezelf en zeker geen teken was van zwakte. Ik had dit veel eerder moeten doen!"

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.