Psycholoog Heemskerk - Mieke Verleur


Mieke Verleur

Mieke Verleur

Psycholoog Heemskerk

 
 

Psychologen Haarlem -  Doesjka Tromp en Mirjam Heijnis.

 

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Coaching

Ik kan nu beter vanuit mijn kracht werken en ik geloof meer in mezelf.Met simpele methodes heeft ze mij geholpen om positiever in het leven te staan en weer de energie te voelen stromen.
Marinta
Beoordeling: 5 uit 5
Op basis van 1 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Vanaf mijn eerste werkdag in de praktijk voel ik mij precies op mijn plek. Elke dag snap ik beter waarom mensen doen zoals ze doen. Ik zie het licht en de kracht in elk mens, elk mens is mooi en uniek. Ik ben bevoorrecht als getuige van de mooiste ontwikkelingen, de meest schitterende staaltjes van wat mensen kunnen.

Dichter bij jezelf
Het raakt me nog altijd diep als mensen op eigen kracht uit een heel diep dal klimmen en meer zichzelf kunnen zijn. Door mijn persoonlijke ervaringen merkte ik hoe ongelukkig en ziek je er van kan zijn als je jezelf niet kan zijn. Om wat voor reden dan ook. Toen ik ging ervaren dat juist ook de nare dingen in het leven van grote waarde zijn om dichter bij jezelf te komen, zag ik nog meer de schoonheid van het leven.

Nooit uitgeleerd
Elke dag leer ik. Ben ik dankbaar en voel ik geluk dat ik kan zijn wie ik ben. Dat geluk en die innerlijke rust gun ik iedereen. Mijn levensmissie is dan ook dat ‘mensen werkelijk kunnen zijn wie ze zijn’ en hun eigen potentieel kunnen inzetten. Deze missie zorgt ervoor dat ik zelf nooit ben uitgeleerd. En dat ik altijd bezig ben de meest effectieve behandelingen verder te ontwikkelen om mensen nog meer zichzelf te kunnen laten zijn.

Clientervaringen Mieke Verleur

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Marinta over Mieke Verleur

"Mieke heeft mij geholpen om me te concentreren op de positieve dingen in het leven. Focus op de positieve dingen maakt de negatieve dingen kleiner. De negatieve dingen zijn er alleen maar om van te leren en om te mogen groeien. Met simpele methodes heeft ze mij geholpen om positiever in het leven te staan en weer de energie te voelen stromen.
Nog steeds pak ik de aantekeningen van de sessies erbij wanneer ik mij down voel. Doordat ik weer naar mezelf durfde luisteren, ben ik met de opleiding voor ritueelbegeleider begonnen, die ik nu bijna afgerond heb".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Mieke Verleur

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Mieke Verleur Heemskerk

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Heemskerk.

Mieke Verleur Heemskerk

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Heemskerk

 
 

Psychologen Haarlem -  Doesjka Tromp en Mirjam Heijnis.


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.