Cliënt ervaringen Doesjka Tromp - Psycholoog Haarlem

Doesjka Tromp Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Doesjka Tromp

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • David

  "Ik vond de behandeling met jou heel prettig. Voelde ook heel vertrouwd en waar ik normaal wel eens nerveus wil zijn bij nieuwe mensen had ik dat bij jou een stuk minder, dat is dus heel positief van je!!! Ook vond ik het prettig om eens een gesprek te hebben met jou waar je het normaal eigenlijk met niemand over hebt aangezien ik daarin geen prater ben.

  Vond dat soms wel moeilijk omdat ik eigenlijk nooit echt mijn gevoel durf te tonen aan iemand maar, daarin heb je mij wel geholpen!!"

 • Martine

  "Met mij gaat het heel erg goed. Ik heb me verdiept in familie-opstellingen, en ga dat zeker nog een keer doen, maar op dit moment is de behoefte niet heel groot. Ik heb zelfs vorig weekend met vriendinnen gevierd dat ik een jaar single ben. Misschien een beetje gek, maar een jaar alleen zijn, is erg waardevol voor mij geweest, juist omdat ik de keuze om mijn relatie te beëindigen zo ontzettend moeilijk vond. Maar uiteindelijk bleek het heel bevrijdend te zijn.
  Daar heeft vooral de eerste sessie met jou een belangrijke rol gespeeld. Ik vond je ontzettend scherp en actiegericht. Je zette daarmee mij ook op scherp. Je stelde daarbij bijna cynische vragen die mij aan het denken zetten.
  Toen ik naar buiten liep, wist ik wat mij te doen stond. Je combinatie van een meer nuchtere aanpak in de eerste sessie, en iets meer mindfulness-achtige aanpak in andere sessies vond ik prettig. Je advies om een familie-opstelling te gaan doen heb ik ook zeer gewaardeerd, ook al moet ik daar nog opvolging aan geven.

  Ik heb eigenlijk niks gemist in de behandeling, en ik zou je zeker aanraden bij vrienden".

 • Elma

  "Langs deze weg wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor je luisterend oor, je kritische en zeker niet altijd makkelijke vragen, en met name voor de eye opener die je me gegeven hebt. Ik vind je een lieve en begrijpende vrouw met wie ik een klik had, waardoor ik je dingen kon zeggen, die ik nog niet eerder zo uitgesproken heb.
  Er zijn de afgelopen jaren mensen geweest die mijn leven (en mij) op een negatieve manier hebben beïnvloed. Jij hebt me geholpen hier weer een positieve wending aan te geven, zodat het leven er weer een stuk zonniger uitziet.

  Nogmaals heel erg bedankt daarvoor. Mocht er ooit nóg eens een tijd komen dat ik denk het niet alleen te kunnen, dan weet ik je te vinden :)."

 • Mark

  "Ik wil je zeggen dat vooral je rust en betrokkenheid mij zijn bijgebleven. Ik voelde een klik waardoor ik me veilig en vetrouwd voelde om te zeggen wat nodig was. Als je dat telkens weet te bereiken, zou ik niets in je aanpak veranderen".

 • Marco

  "Als ik iets over de behandeling moet zeggen, dan vond ik die vooral heel erg open, to the point en no nonsense. Je stelde me op mijn gemak en ik voelde me goed bij je. De praktische opdrachten waren ook erg goed voor me en je nam de tijd, niet te snel, wat ik zelf nogal eens heb.
  Ik moet je ook eerlijk zeggen dat ik geen negatief punt aan de behandeling kan opnoemen, je hebt me echt geholpen. In zo'n periode van scheiding ga je naar jezelf kijken en ik moet zeggen dat ik mezelf weer beter heb leren kennen."

 • Marc

  "Als mijn kinderen, of wie dan ook, over 15 of 20 jaar aan mij vragen of er een moment in mijn leven is geweest wat mij heeft veranderd in wie ik nu ben (en ga worden) dan kan ik eerlijk zeggen dat jij mijn leven veranderd hebt. Je hebt naar boven gehaald wat heel diep in mij zat en daar ben ik blij om.
  Je hebt me laten zien dat emotie mag, ik hoef geen robot te zijn om te kunnen functioneren en dingen zijn bespreekbaar... Al vanaf mijn jeugd had ik een masker op gehad, maar in negen maanden mezelf weer gevonden.
  De strijd was hard, extreem emotioneel en diepgaand maar ik kwam er, met intensieve begeleiding, sterker, zelfverzekerder en positiever uit. Het is nu tijd voor mezelf..."

 • Fleur

  "Ik voelde mij op mijn gemak en ik had meteen het gevoel dat ik open kon zijn over mijn "problemen" zonder schaamtegevoel. Ik heb er erg veel aan gehad, want ik ben nu zo goed als, van mijn "problemen" af! En dat is wat ik wilde bereiken!"

 • Esther

  "Ik kijk met grote tevredenheid terug op de therapie! Het was een echte eye-opener. Toen ik begon, had ik last van slapeloosheid en een enorm zwaar gevoel. Beetje bij beetje werd duidelijk wat dat gevoel veroorzaakte. Doesjka was in die tijd een groot steunpunt voor me, een luisterend oor, iemand die mij altijd uit liet praten. Ook gaf ze me handvatten, die ik kon gebruiken en nog steeds gebruik. Volmondig zeg ik nu dat het heel goed met mij gaat".

 • Anne

  "In de 8 gesprekken die ik met Doesjka voerde heeft zij mij zien transformeren van een ongelukkige, onzekere en onbestemde ziel in een vrolijke, (haast) onbezorgde en op de toekomstgerichte persoon. Ze is scherp, communiceert in duidelijke taal en heeft een bijzonder goed luisterend vermogen. Haar soms onalledaagse en (ook wel) confronterende behandelmethodes waren voor mij een eye-opener".

 • Sabrine

  "Doesjka is een goed luisterend oor, maar komt daarnaast ook met goede oefeningen, ideeën en biedt mogelijke oplossingen. Wat voor mij belangrijk is, is dat ik mij bij een psychologe prettig voel en mezelf kan zijn. Door de rust en vriendelijkheid die Doesjka uitstraalt ging dit zeer gemakkelijk. Tussen de persoonlijke afspraken door hebben we ook contact gehad per mail en ik kon altijd met vragen of problemen terecht".

 • Rachel

  "In een periode waarin ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen mijn gevoel weer in een lijn te zetten met mijn gedachten ben ik bij Doesjka terecht gekomen. Zij heeft mij met veel reflecteren en soms wat adviezen geholpen en mij laten zien wat ik waard ben".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.