Psycholoog Haarlem - Ineke Venrooij


Ineke Venrooij

Ineke Venrooij

Psycholoog Haarlem

Ik ben bevlogen van mijn vak. Binnen dit vak, dat ik inmiddels al 25 jaar uitvoer, heb ik mijn eigen stijl en methode ontwikkeld. Deze sluit aan bij wie jij bent, wat bij jou past en bij jouw kwaliteiten. Jij als uniek persoon staat altijd centraal in de behandeling.

Zowel als psycholoog als privé ben ik nooit klaar met ontdekken. Ik reis dan ook graag om mezelf onder te dompelen in andere culturen en gewoonten en om het onbekende te leren kennen en te begrijpen.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden.

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Coaching

Ik wist niet dat meditatie en mindfulness zó kunnen helpen als je in een moeilijk proces zit.
Carla
Beoordeling: 5 uit 5
Op basis van 5 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Ineke Venrooij - Psycholoog Haarlem

Psychologie is niet altijd een vanzelfsprekende keuze geweest. Ik begon op mijn negentiende als pottenbakker in de Amsterdamse Jordaan. Ik gaf regelmatig cursussen, bijvoorbeeld aan mensen met smetvrees. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Zoektocht
Na een aantal jaar kwam ik echter in een persoonlijke crisis terecht. Ik ging in therapie en ontdekte wat ik daadwerkelijk wilde: mensen begeleiden in hun persoonlijke zoektocht naar wie ze echt zijn.

De keuze om psychologie te gaan studeren was vervolgens snel gemaakt. Een geheel nieuwe wereld ging voor me open. Niet alleen de wereld van de psychologie, maar ook die van mezelf. Ik ontdekte mijn talent voor leren, mijn aangeboren nieuwsgierigheid en het talent om anderen te helpen.

25 jaar in het vak
Inmiddels zit ik al weer 25 jaar in het vak. Ik heb op uiteenlopende plekken gewerkt, van vrouwenpraatgroepen tot in het bedrijfsleven. Ik hield naast mijn werk altijd ruimte voor een eigen praktijk - om zo divers mogelijke klachten en cliënten te behandelen, om mijn eigen stijl en methode verder te ontwikkelen en omdat ik bevlogen ben van dit vak.

Met gevoel voor de ziel
Naast mijn werk als psycholoog bij Psycholoog Haarlem speelt ook in mijn vrije tijd de ontwikkeling van de geest een belangrijke rol. Of het nu een ochtendwandeling in de duinen is (bij de herten), meditatie of het houden van een auralezing; ik blijf op zoek naar nog meer manieren om het allemaal nog beter te begrijpen.

Daarnaast reis ik graag. Ik hou ervan om het onbekende te leren kennen en te doorgronden en dompel me dan ook graag onder in andere culturen en gewoonten.

Contact met Psycholoog Haarlem
Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Ineke Venrooij. Ik leer je graag kennen!

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliëntervaringen Psycholoog Haarlem

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Maria (55 jaar) over Ineke Venrooij

"Ineke Venrooij is een therapeute die in staat is om op een liefdevolle manier de vinger exact op de ‘zere’ plek te leggen op zo’n manier dat je zelf niet anders kunt en wilt dan die onder ogen zien. Ze heeft me mijn angsten durven laten aankijken en me vervolgens geholpen om ze aan te pakken. Haar ervaring en doorleefdheid maken dat ik me volstrekt veilig voel bij haar en durf te vertrouwen op het pad dat zij mij voorstelde te lopen. En zij liep de hele weg naast me."


 

Lees meer cliënt ervaringen

Neem contact op met Psycholoog Haarlem

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ineke Venrooij Soestdijkstraat 16
2012 KS Haarlem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Haarlem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haarlem. Kom je met de auto? Mijn praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ineke Venrooij Soestdijkstraat 16
2012 KS Haarlem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Persoonlijk groeien bij Psycholoog Haarlem

Het is lastig om je iets te vertellen over de opbouw van de behandeling bij Psycholoog Haarlem omdat die altijd echt helemaal anders is. Ik behandelde mensen die maar drie keer kwamen en ik heb cliënten die, met tussenpozen, al langere tijd bij me komen. Dat zijn uitersten die volgens mij goed illustreren dat het aan de cliënt is hoe de behandeling vorm krijgt; wat wil je bereiken, wat wil je doen, waar wil je uitkomen.

Psycholoog Haarlem houdt je een spiegel voor
In de behandeling laat ik je zien wat er is, hoe je doet, hoe je reageert en wat ik merk als we het samen over jou hebben. Zie het maar als een spiegel van de ziel. De aanpak van Psycholoog Haarlem is daarmee direct, heel concreet en met een mooi resultaat.

Het gaat om jou
Ik neem de tijd om je te leren kennen. Je klacht, maar vooral ook jou. Je klacht oplossen is één van de doelen die we ons stellen. Persoonlijke groei is net zo belangrijk. Eigenlijk gaat het één niet zonder het ander.

Tarief en duur
Een afspraak bij Psycholoog Haarlem duurt een uur en kost 95 euro. Voor relatietherapie reken ik 135 euro, deze behandeling duurt 1,5 uur. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Ben je werkzaam als zzp'er? Dan kun je via Coaching de BTW terugvragen en de kosten van de consulten aftrekken van de belasting. 

Mijn praktijk is met de auto goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Ineke Venrooij. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Ineke Venrooij
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.