Cliënt ervaringen GZ Psycholoog Amsterdam

Coos Cobelens Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Coos Cobelens

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

  • Tanja

    "Een betere psycholoog dan Coos had ik me niet kunnen bedenken, hij hou spiegel voor zonder te oordelen op een lichte manier. Als ik bij Coos vandaan kwam voelde ik me een stuk helderder en begrepen. Ik kwam met paniekaanvallen (hele heftige) en eigenlijk na de gesprekken met Coos geen last meer van gehad, mocht dat wel weer zo zijn heb ik genoeg handvatten gekregen om hier mee om te gaan en zijn mijn angsten zo goed als verdwenen. Als ik erop terug kijk heb ik in een aantal gesprekken ook gewoon ontzettend kunnen lachen, juist door die spiegel.. Iets wat de boel vaak een stuk verlichtte, niks was raar of gek..Ik zal afspraken bij je blijven maken want het helpt me gewoon ontzettend goed om af en toe samen te kijken waar ik sta en te weten dat ik altijd naar je toe kan komen geeft een veilig gevoel, je beoefent dit vak met passie, ziel en zaligheid! Dankjewel Coos, je hebt me echt ontzettend geholpen."

  • Michael

    "Ik heb geen ruimte gezien om mijn gemoedstoestand te verbloemen, waar ik normaal zo goed in ben. Erg knap!..en wat een paar rake vragen al niet met je kunnen doen. Ben blij dat ik de stap heb gezet".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.