Psycholoog Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz


Francine Wong Loi Sing-Witz

Francine Wong Loi Sing-Witz

Psycholoog Amsterdam IJburg

Ik ben Francine Wong Loi Sing-Witz en door mijn werk, als psycholoog, in verschillende GGZ instellingen heb ik brede praktische vakkennis. En heb ik mij verschillende behandelmethoden eigen gemaakt.

Als ik niet werk of studeer dan ben ik graag bij mijn gezin. Moeder en echtgenoot zijn is belangrijk voor me. Of: ik lees. Ik ben een gretige veellezer, dus als het even kan, vind je mij met mijn neus in de boeken.

Bel en maak bij mij een afspraak, ook mogelijk buiten kantoortijden in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Kinderpsycholoog
EMDR

Betrouwbaar, veilig, rustig, professioneel, gevoel voor humor.
Moeder van een zoon van 9 jaar
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 17 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Ik studeerde aan de Universiteit in Bern, psychologie gericht op kinderen en jeugdigen. Het was voor mij heel natuurlijk om die richting te kiezen. Het onderwijssysteem in Zwitserland is een beetje anders dan dat in Nederland; je gaat namelijk meteen in de praktijk aan de slag. Ik heb dan ook werkervaring vanaf het begin van mijn studie.

Sinds ik in Nederland woon met man en kinderen ben ik gewend om het werken en studeren te combineren en blijf ik overigens naast mijn werk mijzelf opleiden. De laatste postdoctorale opleiding die ik binnenkort afrond is een specialisatie in de behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom.

>Altijd met neus in de boeken
Als ik niet werk of studeer dan ben ik graag bij mijn gezin. Moeder en echtgenoot zijn is belangrijk voor me. Of: ik lees. Ik ben een gretige veellezer, dus als het even kan, vind je me met mijn neus in de boeken.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen Francine Wong Loi Sing-Witz

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sofie en Max over Francine Wong Loi Sing-Witz

"Samen met mijn partner heb ik relatietherapie gevolgd bij Francine. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Zij straalde veel rust en vertrouwen uit waardoor wij ons kwetsbaar konden opstellen. Zij heeft ons geleerd om beter naar elkaar te luisteren en onze behoeftes aan de ander duidelijk te maken. Daadoor is onze relatie veel harmonischer en dieper geworden".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Francine Wong Loi Sing-Witz

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Francine Wong Loi Sing-Witz Cas Oorthuyskade 110
1087 BB Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Amsterdam.

Francine Wong Loi Sing-Witz Cas Oorthuyskade 110
1087 BB Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Amsterdam

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar ik weet bijna zeker dat ik je klacht of vraag zal herkennen. Ook al voelt het nu niet zo, je bent niet de enige. En ook niet de eerste. In bijna alle gevallen ben ik goed bekend met de verschillende methoden en therapieën die we kunnen gebruiken om jouw klacht te verhelpen.

Psycholoog Amsterdam werkt voor jou
Het belangrijkste onderdeel van de therapie ben jij. Het is niet alleen jouw probleem, maar het zijn ook jouw talenten die je gaan helpen. Ik kan mij voorstellen dat je dat nu moeilijk voor kunst stellen. Maar jij hebt alles in huis om de situatie waarin je zit, weer te boven te komen. Vandaar ook dat de methoden en technieken die ik gebruik helemaal op jouw lijf geschreven zijn. Ik maak een mix van middelen die niet alleen bewezen resultaat hebben, maar waar jij ook echt iets mee kunt.

Tarief en duur
Een individueel intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost €135,-. Individuele vervolgsessies duren ongeveer 50 minuten en kosten €95,- per sessie. 
Een ouderadviesgesprek kost €190,- en duurt ongeveer 90 minuten, vaak zijn er 1 tot 3 sessies nodig.
Relatietherapie of een andere afspraak met twee personen duurt ongeveer 90 minuten en kost €190,- euro voor zowel het intakegesprek als vervolggesprekken.
Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. 

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Francine Wong Loi Sing-Witz. Of bekijk mijn website: Psycholoog AmsterdamIk leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Francine Wong Loi Sing-Witz
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.