Psycholoog Amstelveen - Matty van Roozendaal


Matty van Roozendaal

Matty van Roozendaal

Psycholoog Amstelveen

Vanaf dag één ben ik in mijn praktijk op mijn plek. Ik heb hier de kans te werken op een manier die bij me past: persoonlijk en betrokken. Met dezelfde toewijding die ik had toen het mijn eigen familie, vrienden en collega’s betrof.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Badhoevedorp!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Mindfulness
Coaching
Negatief zelfbeeld
Relatieproblemen (indiv.)

Ik ben heel erg blij dat ik de stap gezet heb destijds!
V.P.
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Matty van Roozendaal - Psycholoog Amstelveen

Vanaf dag één ben ik in mijn praktijk Psycholoog Amstelveen op mijn plek. Ik heb hier de kans te werken op een manier die bij mij past: persoonlijk en betrokken. Met dezelfde toewijding als ik had toen het mijn eigen familie, vrienden en collega’s betrof. Ik kan het ook niet anders, ik vind dat cliënten recht hebben op die aandacht en concentratie. Het resultaat: veel mensen die met me werkten voelden zich snel op hun gemak, begrepen en gesteund.

Niet alleen luisteren, maar ook verstaan
Ik luister niet alleen, maar ik versta ook echt wat je zegt. Ik heb geleerd, dat dat niet vanzelfsprekend is, en dat je daar als psycholoog altijd je best voor moet doen. Dat doe ik dan ook. Ik ben dat aan mijzelf verplicht, maar vind vooral dat mijn cliënten daar recht op hebben.

Ik sta positief in het leven en ga uit van vertrouwen.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Amstelveen ter attentie van Matty van Roozendaal. Ik leer je graag kennen!

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Cliëntervaringen Matty van Roozendaal

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

V.P. over Matty van Roozendaal

"Ik zit sinds mijn bezoeken aan Matty echt goed in mijn vel. Ik merk dat het heftig was destijds maar heb zo ontzettend veel geleerd van haar. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik de stap gezet heb destijds."

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Matty van Roozendaal

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Matty van Roozendaal Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amstelveen. Afspraken zijn ook mogelijk in Badhoevedorp

Matty van Roozendaal Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Amstelveen

Ik werk bij Psycholoog Amstelveen met veel verschillende therapieën en methodes om cliënten te helpen. Ik doe dit met toewijding voor mijn vak en ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis gebruik ik om per cliënt precies die middelen te gebruiken die het beste passen.

De betrokkenheid die ik toon is oprecht, jouw welzijn gaat me aan het hart. Daarom richt ik me er niet op om je 'op te lappen', maar om jouw klachten daadwerkelijk te verhelpen.

Psycholoog Amstelveen is betrokken, zorgvuldig en eerlijk
Ik werk vanuit zorgvuldigheid, steun, eerlijkheid en warmte, dat vind ik heel belangrijk. Ik kan niet op een andere manier werken. Ik zorg ervoor dat je je snel vertrouwd en op je gemak voelt. Je krijgt mijn volle aandacht en ik beoordeel niet. Ik doe er alles aan om met jou wezenlijke zaken aan te pakken, op een bij jou passende manier.

Prachtig resultaat
De therapie die ik geef heeft in de regel een prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden - op eigen kracht.

Tarief en duur
Een afspraak bij Psycholoog Amstelveen duurt drie kwartier en kost €95,-. Relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, duurt anderhalf uur en kost €190,- per afspraak. In de avonduren kost een individuele afspraak €105,- en een gezamenlijke afspraak €210,-. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. 
In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig.

Mijn Praktijk
Mijn praktijkruimte in Amstelveen is rustig, heerlijk licht en ademt ontspanning. Wees welkom!

 

Contact
Heb je een vraag over mij of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar 085 - 4014720 of mail naar Psycholoog Amstelveen ter attentie van Matty van Roozendaal. Je kunt ook bij mij terecht in Badhoevedorp. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.