Therapie Roosendaal geeft inzicht


Edo Mathijssen

Edo Mathijssen

Therapie Roosendaal

Het is mijn roeping om mensen te helpen. Iemand aan zijn lot overlaten kan ik niet, dat druist tegen al mijn waardes in. Je moet geholpen worden, en het liefst zo snel mogelijk.

Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
Oplossingsgerichte Therapie
Coaching
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
EMDR

Ik ben zeer tevreden over Edo. Hij is professioneel en weet goed met zijn cliƫnten om te gaan. Edo stelde mij op mijn gemak en zijn aanpak was goed.
Michelle
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 51 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over Mij - Edo Mathijssen - Therapie Roosendaal

Het paste niet
Ik ben mijn carrière begonnen in het bedrijfsleven, maar gevoelsmatig liep ik daarin vast. Op heel veel fronten paste ’het’ gewoon niet. Ik heb toen een radicale beslissing genomen en startte een opleiding tot psychosociaal therapeut. Bij sociale gelegenheden kwamen mensen altijd al heel snel hun problemen aan mij vertellen. Dat wilde ik professioneel gaan uitbouwen.

Roeping
Dat ik in deze sector terecht kwam was onvermijdelijk. Ik kan niet anders dan mensen helpen, ik zie het als mijn roeping. Er schreeuwt iets in mij, en dan moet ik gewoon helpen.

Korte lijntjes bij Therapie Roosendaal
Als psychosociaal therapeut word je over het algemeen in de alternatieve hoek geduwd, ook door zorgverzekeraars. Dat is eigenlijk alleen maar goed, want ik wil ook echt iets alternatiefs bieden. Ik hoor verhalen over hoe het in de reguliere GGZ is: Dat je steeds weer een andere contactpersoon krijgt en constant formulieren moet invullen, het is heel klinisch en er zijn lange wachtlijsten. Dat wil ik niet.

De lijntjes zijn bij mij veel korter, en daarom kan ik iemand veel sneller helpen. Ik steek bij Therapie Roosendaal bijvoorbeeld ook veel tijd in verslaglegging en voorbereiding, dat komt een therapiesessie alleen maar ten goede.

In mijn vrije tijd
Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen in Rijsbergen. Omdat ik eigen ondernemer ben kan ik veel tijd vrijmaken voor mijn gezin, en daar word ik heel erg gelukkig van. Toch is mijn werk bij Therapie Roosendaal ook echt een verlengde van mijzelf. Het voelt niet als werken, want het is zo verweven met de rest van mijn leven. Want juist omdat het zo dicht bij mij blijft, kan ik ook echt open en eerlijk blijven.

Contact
Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel naar Therapie Roosendaal ter attentie van Edo Mathijssen. Ik leer je graag kennen!

Cliënten over hun ervaring bij Therapie Roosendaal

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

A. over Edo Mathijssen

“Jouw therapie heeft mij zeker geholpen Edo! ”

Lees meer cliënt ervaringen

Neem contact op met Therapie Roosendaal

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Edo Mathijssen Vijfhuizenberg 48g
4708 AL Roosendaal

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Therapie Roosendaal

Bekijk hier de route naar mijn praktijk in Roosendaal.

Edo Mathijssen Vijfhuizenberg 48g
4708 AL Roosendaal

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Inzicht in wie je bent bij Therapie Roosendaal

Therapie Roosendaal
Mijn naam is Edo Mathijssen en ik ben therapeut in Roosendaal. Als psychosociaal therapeut zie ik in mijn praktijk Therapie Roosendaal verschillende soorten klachten voorbij komen. Ik ben op mijn sterkst wanneer ik je kan helpen met een onverwerkt verleden, maar ook depressies, spanningsproblemen en angstklachten ga ik niet uit de weg.

Verwerken
Er ontstaan gesprekken, je voelt je plotseling weer die persoon die je vroeger was. Aan de hand daarvan krijg je opdrachten mee. Want een probleem lost zich niet op bij mij op bank, dat gebeurt juist bij jou thuis. Wanneer het verleden is verwerkt is het tijd om naar het ’nu’ te kijken. Want het is mijn taak om jou te leren daar mee om te gaan.

Inzichten
Ik wil je inzichten geven over wie je bent. Je krijgt van mij geen antwoorden op je hulpvragen, want die ga je op den duur jezelf wel geven. De keuzes die je maakt moeten dicht bij jou liggen.

Ik ben geen relatietherapeut en geef ook geen relatietherapie. Wel kan ik via gezamenlijke therapie helpen om inzicht te verschaffen in jezelf en in jullie relatie, wat vaak al een grote stap is naar het verbeteren van de relatie.

Tarief en Duur
Een afspraak bij Therapie Roosendaal duurt 60 minuten en kost 80 euro, inclusief 21% BTW. Je kunt de betaling contant of per pin voldoen.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact
Wil je meer weten over therapeuten in Roosendaal of een afspraak maken? Bel naar Therapie Roosendaal ter attentie van Edo Mathijssen. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.