Psycholoog Breda - Mark Alves


Mark Alves

Mark Alves

Je zit vast | Psycholoog Breda

Je hebt onder ogen gezien dat je ergens mee zit. Je hebt ingezien dat je dit nu niet zelf kunt en nu oriënteer je je op professionele hulp. Dat zijn drie diepgaande inzichten die getuigen van zelfkennis, realisme, daadkracht en moed.

Ik stel mij graag even voor, ik ben Mark Alves, psycholoog in Breda. In mijn psychologenpraktijk help ik mensen zoals jij. Die er even niet uitkomen. Die richting zoeken met vernieuwd perspectief.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Zingevingsvragen
ACT
Negatief zelfbeeld
Cognitieve gedragstherapie

Ik heb het gevoel dat ik weer op weg ben. Dank je wel Mark voor de begeleiding.
Ria
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 2 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Mensen helpen | Psycholoog Breda

Buiten die grote interesse is het me daar echt om te doen: mensen kunnen helpen. Op korte termijn iemands comfort in het leven verbeteren, dat is machtig mooi werk. Ik ben elke keer evenzeer onder de indruk als ontroerd door de veranderingen die mensen kunnen bewerkstelligen.

Een psycholoog die er niet omheen draait
Ik kan confronterend zijn en cliënten waarderen de directe aanpak. Soms is het nodig om iemand aan het werk te krijgen. Om dat zetje te geven, om een deur te openen of iemand een spiegel voor te houden.

Ik praat niet vanzelfsprekend met je mee, ik neem niet vanzelfsprekend jouw blik op de wereld over. Juist niet. Ik weet inmiddels uit ervaring dat cliënten het waarderen dat ze én uitgedaagd worden, én dat dat gebeurt in een rustige, veilige omgeving. Juist die combinatie spoort vaak aan tot het zetten van grote, soms moeilijke, stappen.

In mijn vrije tijd
Naast mijn werk ben ik graag onder de mensen. Er is eigenlijk nooit een moment dat ik niet omringd ben door vrienden of familie. Daarnaast ben ik vrij actief: ik hou van reizen, sporten, maar mag ook graag een film of een terrasje pakken.

Benieuwd wat ik voor je kan doen in mijn psychologenpraktijk in Breda? Neem telefonisch contact op of bekijk mijn website Psycholoog Breda - Mark Alves Ik help je graag!

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen Mark Alves

Pieter over Mark Alves

Mark Alves heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ben gaan begrijpen. Zijn aanpak is zeer persoonlijk en toegankelijk, en zijn analytisch vermogen zorgde er bij mij voor dat ik me meer bewust werd van mijn gedrag en gedachten. Na gesprekken met Mark stond voor mij alles weer op een rijtje en had ik meer overzicht over mijn leven.

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Mark Alves

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Mark Alves Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Breda

Mark Alves Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Je wilt veranderen | Psycholoog Breda

Je wilt iets veranderen, iets van jezelf of je wilt dat je leven er anders uitziet. Dat de dingen je misschien minder raken. Dat je beter reageert in bepaalde omstandigheden, dat je afstand kunt nemen en je rust kunt vinden. Betere beslissingen neemt en jezelf niet verliest. Dat het verandert, anders gaat en je weet waar je naartoe wilt.

Alleen je weet niet hoe. Je hebt geploegd en geploeterd, in je eentje, met vrienden en familie, maar het lukt niet.

Psycholoog Breda - we draaien het om naar wat jij allemaal kunt
In plaats van ons stuk te bijten op wat je niet kunt, vinden we een weg uit deze situatie via de dingen die je wel kunt. Als je een stapje terug zet, zul je het snel met me eens zijn dat jij, net als iedereen een volledig mens bent met grofweg evenveel talenten als onvolmaaktheden.

Het is zaak dat we de talenten en vaardigheden kunnen vinden die je nu – misschien voor je gevoel met een omweg – uit het drijfzand van die ene klacht halen.

Jouw kracht
Het voelt, bijna meteen, als een bevrijding. Vanuit je kracht, vanuit wat je kunt, vanuit je eigen vermogen. Dat voelt voor bijna alle cliënten al vanaf de eerste sessies als een regelrechte bevrijding. De klacht is nog steeds belangrijk, maar als aanleiding en niet als onderwerp. Het onderwerp ben jij namelijk.

Een afspraak duurt ongeveer 75 minuten en kost 95 euro. Buiten kantoor tijden zijn de kosten 105 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik ongeveer 90 minuten de tijd en reken ik 140 euro. Buiten kantoor tijden zijn de kosten 160 euro. De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Afspraken zijn bij ons ook mogelijk in de avonduren, buiten kantoortijd!

Benieuwd wat ik voor je kan doen in mijn psychologenpraktijk in Breda? Neem telefonisch contact op of bekijk mijn website Psycholoog Breda - Mark Alves Ik help je graag!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.