Cliënt ervaringen Op zoek naar een goede psycholoog in Bergen op Zoom?

Ellen Smeets Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Ellen Smeets

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Lodewijk

  "Ik heb Ellen ervaren als een geduldige luisteraar die door de juiste vraag te stellen op het juiste moment je op een andere manier over jezelf laat nadenken. Door haar hulp en positieve insteek ging ik altijd weer een stuk lichter de deur uit".

 • Bianca

  "Ellen als psycholoog helpt mensen altijd op een hele toegankelijke, eerlijke maar altijd respectvolle manier bij het terugvinden en vooral ook behouden van hun eigen kracht!"

 • Marijke en Steven

  "Dankzij Ellen, hebben wij inzicht gekregen in ons eigen aandeel in de miscommunicatie in onze relatie. met deze inzichten kunnen wij elkaar weer goed in elkaars waarde laten en is er weer waardering en respect voor elkaar. We begrijpen elkaars opvattingen veel beter en staan open om elkaar tegemoet te komen. Ellen heeft met haar adviezen en tools onze relatie en ons gezin weer rust kunnen geven. we zijn haar dankbaar en genieten weer volop met zijn allen!"

 • Edith

  “Vriendelijke omgeving thuis, kopje koffie erbij en het uur is zo voorbij, jong en enthousiast, geeft goed handvatten en veel stof tot nadenken.”

 • Femke

  “Door stress en faalangst o.a. kreeg ik last van angstaanvallen. Ellen heeft mij geholpen om hiermee om te gaan. Door de nuchtere therapie heb ik er veel minder last van en begrijp ik beter waarom ik deze angsten voelde. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Ellen en ik ben dan ook blij dat ik zo snel bij haar terecht kon. Zonder de therapie was het mij nooit gelukt om weer zo lekker in mijn vel te zitten. Dankjewel!”

 • Ruud

  “Ik had “ja” gezegd op de uitnodiging van mijn vrouw om samen in relatietherapie te gaan, maar was wel sceptisch. Ik had ellen gevraagd om na elke sessie huiswerk/praktische tips te geven om verder te komen en dat heeft goed gewerkt. Zit je (een beetje) vast in je relatie, dan is het een aanrader om bij Ellen op bezoek te gaan.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.