Op zoek naar een goede psycholoog in Bergen op Zoom?


Ellen Smeets

Ellen Smeets

Psycholoog Bergen op Zoom

Veel klachten zijn gewoon klachten. Je weet niet hoe het heet als je veel piekert. Als je slecht in je vel zit. Of als je niet meer weet waar je het eigenlijk voor doet. Je hoeft het ook niet te weten. Daar ben ik voor. Ik vertel je hoe ik denk dat ik je kan helpen en als ij je in de omschrijving en de behandeling kunt vinden, gaan we samen aan het werk.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Oplossingsgerichte Therapie
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen

Ellen als psycholoog helpt mensen altijd op een hele toegankelijke, eerlijke maar altijd respectvolle manier.
Suzanne
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 6 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Zo tegen het eind van mijn studie had ik mezelf rationeel hermetisch dichtgetimmerd. Ik had mijn emoties op een zijspoor gezet. Met de ratio aan de macht had ik alle aandacht ver buiten mezelf gelegd. Maar dat had ik toen allemaal nog niet door. Ik dacht, een goede basis om mensen te gaan helpen. Een diploma op zak: neuropsychologie. Een baan in in de GGZ. Daarna een vervolgopleiding tot GZ – Psycholoog en dat is op papier een mooi plaatje.

De zekere kracht van wat je goed kunt
Na de GZ-opleiding werkte ik bij een zorginstelling waar protocollaire behandelingen de norm waren. In die omgeving leerde ik de waarde van de wetenschap kennen. Dat het harde werk van wetenschappers te makkelijk wordt vervormd tot hapklare voor alles en iedereen geschikte behandelingen. Daarbij is de relatie tussen behandelaar en cliënt niet gelijkwaardig en dat voelde me vreemd.

Meer op mijn manier
Op zoek naar een warmer, persoonlijkere manier van werken kwam ik terecht bij Protimar. Opener, dichterbij, gelijkwaardiger, gericht op ‘meelopen’ in plaats van ‘de weg wijzen’. De behandelaars moeten tijdens de opleiding ook met zichzelf aan het werk.

Ik herken thema’s en onderwerpen vanuit mijn eigen ervaringen. Ik kan me in je verplaatsen terwijl ik toch professionele afstand bewaar.

Clientervaring over Psycholoog Bergen op Zoom
“Ik kwam bij Ellen terecht omdat ik op dat moment behoefte had aan enige ondersteuning om het een en ander te verwerken en op een rijtje te zetten. Ellen heeft mij op prettige en eerlijke wijze ondersteund in deze zoektocht en zij heeft mij leren inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt en dat je dus hierop zelf invloed kunt uitoefenen. Bovenal heeft ze mij het respect voor mijzelf teruggeven. Ik kan terugzien op fijne gesprekken die mij hebben geholpen. Ik geniet elke dag een stukje meer”. -Olga

Neem contact met mij op
Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Bergen op Zoom? Bel voor een afspraak of mail gerust even naar Psycholoog Bergen op Zoom.

Ik geef ook relatietherapie, lees hier meer

Clientervaringen van Psycholoog Bergen op Zoom

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lodewijk over Ellen Smeets

"Ik heb Ellen ervaren als een geduldige luisteraar die door de juiste vraag te stellen op het juiste moment je op een andere manier over jezelf laat nadenken. Door haar hulp en positieve insteek ging ik altijd weer een stuk lichter de deur uit".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Ellen Smeets

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Ellen Smeets Opperland 16
4614 GB Bergen op Zoom

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving naar Psycholoog Bergen op Zoom

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Bergen op Zoom.

Ellen Smeets Opperland 16
4614 GB Bergen op Zoom

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Bergen op Zoom

Als je het écht snapt, kun je groeien. Voordat we iets kunnen doen, is het belangrijk om te begrijpen wat er aan de hand is. Dat jij het begrijpt. Dat je je daarvoor open stelt en kunt leren. Bereid zijn jezelf te zien: je kracht en kansen, je hobbels en dalen. Ook al voelt het soms niet zo, uiteindelijk is de klacht er om je te helpen. Het zet je stil en dwingt je bepaalde zaken aan te gaan. Die je misschien wel een tijdje verwaarloosd hebt.

Je klacht is een duwtje in de goede richting. Bijna alle cliënten komen ook echt in beweging. Van begrip, naar beweging tot verandering.

Psycholoog Bergen op Zoom geeft je inzicht
De stappen die je zet. Het inzicht dat je krijgt. Het proces van een behandeling is er altijd een van groei. Je laat het oude los en omarmt het nieuwe. Daarbij leer je jezelf beter begrijpen. Nu, met de vragen en uitdagingen waar je voor staat, maar ook in de toekomst.

Je leert van jezelf te leren. Je leert hoe je met jezelf de diepte in kunt. Waar en hoe je jouw grote vragen, overtuigingen en richting kunt vinden. Dat te kunnen, daar word je gelukkiger van.

Je kunt zoveel
Hoe jij dat precies gaat doen weet ik niet, maar ik weet wel dat je het kunt. Bijna niemand denkt dat het kan, dat het voor hem of haar is weggelegd: geluk, rust en een mooi en vervullend leven. En toch komt bijna iedereen een beetje dichterbij. We bouwen de behandeling op in goed te volgen doelen en stappen. Zo kun je zelf bepalen waar jij een punt zet en zegt: “Ik ga weer even alleen verder.”

Tarief en duur bij Psycholoog Bergen op Zoom
Een individuele afspraak duurt 60 minuten en kost 85,00 euro indien deze niet vergoed wordt. Als je 's avonds op afspraak komt betaal je 95,00 euro. Relatietherapie kost 105 euro en duurt 60 minuten. 's Avonds reken ik 115 euro voor relatietherapie. Magnetiseren bedraagt 42 euro. Een combinatie van coaching en magnetiseren duurt 90 minuten en is 125 euro. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

"Ik werk op een persoonlijke en warme manier. Ik herken jouw thema’s en onderwerpen". - Ellen

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar psychologenpraktijk Psycholoog Bergen op Zoom ter attentie van Ellen Smeets. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Ellen Smeets
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.