Cliënt ervaringen Psycholoog Eindhoven

GZ Psycholoog Kim Biesmans Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen GZ Psycholoog Kim Biesmans

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Illona

  Bij Kim Biesmans voel ik me voor de eerste keer echt serieus genomen. Ik merkte gelijk het verschil tussen een psycholoog die geen ervaring heeft met NAH en een psycholoog die wel ervaring heeft met NAH. Ook dingen zoals verwijzingen naar een ergotherapeut of chiropractor worden door haar gelijk opgepakt en geregeld. Ik ben echt tevreden met hoe ik nu behandeld, maar vooral ook begrepen en geholpen wordt.

 • Anneke

  Kim stemt volledig af op jou. Ze leeft zich in, denkt met je mee en geeft je net dat duwtje in de goede richting dat je nodig hebt. Mij heeft ze enorm geholpen met alles en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.

 • Yvonne

  Wat voor mij heel goed geeft gewerkt, is de combinatie van uitleggen en begeleiden. Uitleggen hoe dingen werken in het brein en wat dat tot gevolgen heeft/kan hebben. Mij stimuleren om na te denken over de kern van mijn probleem, vervolgens mij te begeleiden bij het (zelf) zoeken naar oplossingen en zo nodig aan te vullen en/of bij te sturen

 • Paul en Laura

  “Je denkt vaak: ‘nee, we hebben geen relatietherapie nodig, we komen er zelf wel uit’. Niet dus! We hebben gekozen om toch in therapie te gaan en gelukkig is onze relatie na 20 jaar hersteld. We zijn weer heel blij met elkaar”.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.