Psycholoog Eindhoven


GZ Psycholoog Kim Biesmans

GZ Psycholoog Kim Biesmans

GZ Psycholoog Eindhoven

Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging kan komen. Als je bij mij in therapie komt, dan zul merk je dat jouw klacht het begin is van een positief traject. En dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Oplossingsgerichte Therapie
Coaching
Slaapproblemen

Ze luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen.Martijn en Mona
Martijn en Mona
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Zoals ik in het leven sta, zo sta ik in mijn werk: met de drang om te groeien, te verdiepen, te verrijken. Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging kan komen.

Ik wil het allemaal weten. Als mens, maar ook als jouw psycholoog. Je zult merken dat jouw klacht het begin is van een positief traject. En dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is.

Dat is één van de redenen waarom mijn werk zo prachtig is. Ik mag even met je meelopen en meedenken op een voor jou heel belangrijk moment in je leven. Je verandert; dat is voor mij keer op keer bijzonder om te zien, er een beetje deel van te zijn.

Clientervaringen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Yvonne over GZ Psycholoog Kim Biesmans

Wat voor mij heel goed geeft gewerkt, is de combinatie van uitleggen en begeleiden. Uitleggen hoe dingen werken in het brein en wat dat tot gevolgen heeft/kan hebben. Mij stimuleren om na te denken over de kern van mijn probleem, vervolgens mij te begeleiden bij het (zelf) zoeken naar oplossingen en zo nodig aan te vullen en/of bij te sturen

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van GZ Psycholoog Kim Biesmans

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

GZ Psycholoog Kim Biesmans Stationsplein 55
5611 BB Eindhoven

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Eindhoven.

GZ Psycholoog Kim Biesmans Stationsplein 55
5611 BB Eindhoven

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

GZ Psycholoog Eindhoven

Op onze eerste afspraak gaat het over je klacht. Je krijgt bij mij de tijd om je verhaal te doen, en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit.

Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, ik leg accenten, ik probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren het beste bij jou past.

Tarief en duur
Een afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik 45 minuten de tijd en reken ik 150 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 8 behandelingen nodig. De kosten zijn inclusief 21% BTW.

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail dan gerust. Stel meteen jouw vraag aan mijn praktijkassistente.


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.