Psycholoog Den Bosch - Hans Jacobs


Hans Jacobs

Hans Jacobs

Psycholoog Den Bosch

Ik ben Hans Jacobs , en als ik nu op mijn eigen leven terugkijk, dan zie ik een zoektocht. Een weg terug naar mezelf, waarin ik de patronen die ik als kind aanleerde weer af moest leren. Dat proces heeft me gevormd. Ik ging me verdiepen in de psychologie van de mens. En ik werd er door gegrepen, ik maakte er mijn beroep van. Ik ben er van overtuigd dat ik door die levenservaring en het feit dat ik niet altijd psycholoog was mijn cliënten beter begrijp en ze ook beter kan begeleiden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Coaching

Hans heeft mij op een persoonlijke wijze geholpen en mij inzicht gegeven.
John
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 5 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Je herkent het wel, veel mensen stellen torenhoge eisen aan zichzelf en hun omgeving. En in de drukte die dat met zich meebrengt verlies je jezelf uit het oog. Het gaat geleidelijk. Je hebt het niet eens door. Tot het te laat is. En dan zit je vast, soms heel letterlijk. De oorspronkelijke bronnen van energie en balans zijn opgedroogd.

Een van de belangrijkste onderwerpen in mijn werk is het hervinden van de balans. Veel psychische klachten zoals depressie, angsten, burn-out en identiteitsproblematiek zijn vaak symptomen van de ontstane disbalans en niet de oorzaak. Ik richt mij met name op het herstellen van de balans; op een praktische ervaringsgerichte werkwijze.

Cliëntervaringen Hans Jacobs

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Marlies over Hans Jacobs

"Hans, al weer bijna een jaar geleden zijn we met elkaar in contact gekomen. Maar ik kan nu met grote stelligheid zeggen: "Dit contact is voor mij een van de meest positieve dingen geweest in het afgelopen jaar".
Positief in de zin van, er stond iemand voor me klaar en niet alleen beroepshalve, maar ook als mens. Open en eerlijk, soms heel confronterend, maar wel altijd bereid om naar me te luisteren. Als je al gebruik “moet” maken van een psycholoog, is het wel zo fijn dat er een bepaalde klik is zodat je zelf ook tijdens de soms moeilijke gesprekken jezelf kunt zijn.
Dan zijn er, op het juiste moment maar een paar simpele woorden nodig, om me weer in de juiste richting en op het goede spoor te zetten.

Hans, bedankt, door je begeleiding kom ik er langzamerhand achter, wie ik ben, maar ook: wat IK wil." 

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Hans Jacobs

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Hans Jacobs Verlengde Statenlaan 65
5223 LD Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Den Bosch.

Hans Jacobs Verlengde Statenlaan 65
5223 LD Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Den Bosch

Ik maak het niet moeilijker dan het is. De meeste problemen en vragen zijn heel goed te behandelen met korte therapeutische trajecten.

Je zit met je gevoel, je denken, en je leven op een verkeerd spoor. En het lijkt allemaal maar één kant op te kunnen gaan. Het lukt je niet meer om, om je heen te kijken en een andere kant op te gaan.

Het vrijmaken van je innerlijke kracht, het onder ogen zien van confronterende gebeurtenissen vormen de basis van de therapie. Je duwt de wissel om en kunt weer wat vrijer ademen, er blijken genoeg andere wegen te zijn. Jij, en niemand anders, bepaalt waar je uit gaat komen.

Tarief en duur
Een individueel consult of intake kost euro 95,- per sessie. Een sessie duurt 45 minuten. Voor relatietherapie is het tarief euro 140,- per sessie van 70 minuten.

Voor bedrijven (loopbaanbegeleiding en re-integratie) hanteer ik een tarief van euro 110,- per uur. De genoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.
 

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op

© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.