Cliënt ervaringen Psycholoog Maastricht - Arlette Verhoogt

Arlette Verhoogt Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Arlette Verhoogt

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

  • Gerard

    "Het is wel naar dat gevoelens en pijn bij het leven horen en hoe harder ik dit probeerde te vermijden, hoe groter het wordt, ik ervaar nu meer acceptatie. Dus ja, het gaat goed met mij!"

  • Marije

    "Arlette heeft me geleerd om anders te gaan kijken naar dingen, meer in het hier en nu te leven, minder te piekeren, te leren leven met mijn pijnklachten zodat ik niet meer alleen de pijn en mijn ziekte zelf, als t ware, ben Ik merk omdat ik anders ben gaan kijken naar de dingen dat deze dingen zelf veranderd zijn. Mijn leven is meer leefbaarder geworden."

  • Annette

    "Voor de therapie durfde ik eigenlijk ook niet meer, ik vond mezelf niet de moeite waard en ik voelde me somber. Voordat ik aan de therapie begon, zeg maar, was ik echt heel erg in een isolement. En nu zoek ik het ook zelf weer op."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.