Psycholoog Groningen - Karin Kooij


Karin Kooij

Karin Kooij

Psycholoog Groningen

Ik neem in de behandeling veel tijd en aandacht je te leren kennen. Wat ik zie geef ik terug. Zo zie je jezelf eens heel anders. Jij bent uniek. Hoe je naar de wereld kijkt, hoe je reageert, wat je moeilijk vindt en waar je goed in bent.

Bel voor een afspraak!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Kinderpsycholoog

Ik voel me bij jou in de praktijk thuis waardoor ik graag naar de sessies kom, ook al gaan ze over moeilijke onderwerpen
Ellen
Beoordeling: 3.5 uit 5
Op basis van 3 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Ik ben zo duidelijk, omdat ik zo in elkaar steek, maar ook omdat ik mij gelijkwaardig opstel. We praten als twee gelijken en dat maakt het heel makkelijk om de dingen bij de naam te noemen. Dat doe ik zo bij volwassenen maar net zo goed bij kinderen, ik neem je serieus en sta op gelijke hoogte.

Hier ligt mijn hart Mensen helpen hoort bij mij. Voordat de psychologenpraktijk Psycholoog Groningen er was werkte ik in de hulpverlening. Sinds vijf jaar verkeer ik in de gelukkige omstandigheid dat ook als trainer en psycholoog te mogen doen - hier ligt mijn hart!

Ik ben direct
Ik denk dat ook mijn tijd in de hulpverlening me een behoorlijke beide-benen-op-de-grond mentaliteit heeft gegeven. Ik heb ook daar al keer op keer gezien hoe belangrijk het is om iets te kunnen doen. Dat geldt voor iedereen.

Clientervaring Karin Kooij

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Eva over Karin Kooij

"Karin heeft de gave je in korte tijd op je gemak te laten voelen. Ik heb haar als, psycholoog, zeer deskundig en veelzijdig ervaren. Zij heeft mij inzichten gegeven zodat ik verder kan".

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Karin Kooij

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Karin Kooij Stationsweg 14
9726 AC Groningen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Groningen.

Karin Kooij Stationsweg 14
9726 AC Groningen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Groningen

Ik denk dat als je al mijn cliënten zou spreken, je één ding vaak terug zal horen: ‘Karin is direct.’ En dat is ook zo. Ik zeg je wat ik denk en vind. Ik maak het niet moeilijker dan het is door om de hete brij heen te draaien. Daar heeft ook niemand wat aan.

Je gaat aan de slag
Van alle behandelingen kun je rustig zeggen dat ze direct zijn en concreet. Geen vage praatjes. Sowieso niet zoveel praatjes, want bij Psycholoog Groningen ga je vooral aan de slag. Ik maak het niet zwaarder en ook niet ingewikkelder dan het is. En je merkt in de behandeling dat we bijzonder betrokken zijn bij jou vooruitgang, en je welzijn.

Tarief en duur
Een afspraak duurt 45 minuten en kost euro 90,- per sessie. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, is het tarief euro 120,00 voor 60 minuten per sessie. De bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Hoe vaak je komt is afhankelijk van jouw situatie en is in eerste instantie meestal wekelijks. De duur van de therapie wordt in overleg met jou bepaald en varieert van een paar gesprekken tot een langere periode.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Groningen ter attentie van Karin Kooij. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Karin Kooij
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.