Cliënt ervaringen Psycholoog Nijmegen - Yvonne van Terheijden

Yvonne van Terheijden Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Yvonne van Terheijden

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Tim

  "Ik heb beter geleerd eigen keuzes te maken, behoeftes te volgen en grenzen te stellen. Dit levert minder stress en meer energie op. Ik heb geleerd om de draad weer op te pakken. Door “mezelf weer aan zet te zetten”."

 • Joris

  "Door verschillende situaties nogmaals te verkennen (met gebruikmaking van methodes ACT, EMDR en Mindfulness) kan ik er nu anders naar kijken. De vragen ‘wat is van mij’ en ‘wat is van de ander’ kan ik beter beantwoorden en maken dat ik het meer los kan laten."

 • Tessa

  "De gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik het gevecht met mensen om me heen om heb kunnen buigen tot een constructievere aanpak. Ik ben eigenlijk wel heel trots op mijn reflectie-en doorzettingsvermogen en het mezelf kwetsbaar durven maken."

 • Ron

  "Ze prikt door mijn verhalen heen. Ik voel me op mijn gemak. Ik leer beter mezelf positiever te uiten, mijn eigen keuzes te maken."

 • Marjon

  "Loslaten gaat me nu beter af, evenals het aanvoelen van mijn fysieke en psychische grenzen."

 • Judith

  "Door in de gesprekken stilgezet te worden ervaar ik meer rust en evenwicht."

 • Frank

  "Ik kwam erachter dat ik neiging heb mijn negatieve gevoelens te bagatelliseren en relativeren. Kop op en doorgaan. Ik ben me er nu meer bewust van als ik negatieve gevoelens heb. Ik probeer ze te uiten. Ik ga er nu vanuit dat je mensen wel eens kan kwetsen en dat ik soms onredelijk ben. Daar kan je altijd nog eens op terug komen."

 • Anouk

  "De gesprekken heb ik als prettig ervaren. Aanvankelijk stond ik zeer sceptisch ten opzichte van de aanpak en het nut ervan mede door mijn nogal depressieve kijk op alles en mijn gebrek aan vitaliteit.  De gesprekken hebben mij in mijn hoofd wel een zekere rust en acceptatie van mezelf gegeven en dit vind ik voorlopig het belangrijkste. Het geheel was een broodnodige, positieve ervaring."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.