Cliënt ervaringen Therapie Nijmegen - Marieke Schreuders

Marieke Schreuder Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Marieke Schreuder

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

  • Marc

    “Ik heb je ervaren als een vriendelijk, professioneel en open persoon die respectvol en eerlijk met me omging. Je hebt op een prettige basale manier mij wegen laten zien die ik in kan slaan op de momenten dat ik teveel in mijn hoofd zit en me te druk maak. We hebben in korte tijd goede resultaten geboekt en de inzichten die je me gegeven hebt, helpen me heel concreet meer zon in mijn leven te zien. Dank je daarvoor”.

  • Anke

    “Ik ben erg tevreden. Ik weet nu beter hoe ik met mijn stress om kan gaan en dat ik vaak te veel druk op mezelf leg. Je luisterde goed en oordeelde niet. Je was rustig, geduldig en begrijpend”.

  • Lisanne

    “Je bent iemand waarbij je je verhaal goed kwijt kan. De manier waarop je met me omging was prettig en je was duidelijk”.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.