Alma Smit - Psycholoog Arnhem


Alma Smit

Alma Smit

  • Van Oldenbarneveldtstraat 90 (ruimte 0.33, op de begane grond)
    6827 AN Arnhem
  • 085 - 4014720
  • secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Arnhem

Ik ben Alma Smit en mijn behandeling is er op gericht je weer bij jezelf te brengen. De waarheden te vinden waarop jij je leven kunt inrichten. Je het inzicht geven waarmee je zelf weer verder kunt.

De methode die ik gebruik verrijkt je leven en geeft je de ruimte om weer te genieten van het leven.

Bel voor een afspraak!

Relatietherapie
Angstklachten
Depressie
Burnout
Rouw en verliesverwerking
Trauma
Familieopstellingen
Mindfulness
Negatief zelfbeeld
EMDR

Ik bied mijn cliƫnten meer dan de oplossing voor hun klacht.
Alma
Beoordeling: 4.5 uit 5
Op basis van 4 ervaringen

Behandelaren dichtbij


Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Over mij

Vanaf mijn twintigste sta ik in het theater. Lange tijd alleen, als storyteller. Met die ervaringen ben ik storytelling als training gaan geven in het bedrijfsleven. Ik kende voor mijzelf de kracht van het vinden en vertellen van je eigen verhaal. Hoe sterk het je maakt, hoeveel houvast het geeft. Vooral de ontdekking dat je verhaal maakbaar is, bleek voor veel managers hét keerpunt in hun carrière en misschien ook wel leven.

Zie je, bijna iedereen zit vast in een soort rol. Misschien wel verschillende rollen in verschillende omstandigheden - de ‘gevatte collega’, de ‘vader die geen nee kan zeggen tegen zijn dochter’, het ‘broertje dat niet zo slim is als zijn zus’, de ‘sloddervos’. Die rollen liggen soms dicht bij jezelf, maar soms ook helemaal niet. Het is erg bevrijdend als je dat ineens helemaal snapt.

Opleiding, training, werk, leven
Ik stond op toneel, ik trainde en coachte, ik hielp mensen. En: ik specialiseerde me. Ik deed de opleidingen, en daarna verdiepte ik mij vooral in de Zelf Kennis Methode, psychodrama. Bij elkaar opgeteld ontwikkelde ik zo een methode die effectief is, die snel tot de kern komt en mensen echt verder helpt. Ik merk dat ik mijn cliënten meer kan bieden dan de oplossing in een klacht. De methode verrijkt je leven en geeft je de ruimte te genieten.
Na mijn afstuderen als psycholoog heb ik voor diverse organisaties gewerkt als trainer en psycholoog. Daar hebben we trainingen op het gebied van loopbaan en leiderschap ontwikkelt. Ik heb nu ongeveer 7 jaar lang mijn eigen praktijk waar ik individuen en groepen in hun ontwikkeling begeleid.

Cliëntervaringen Alma Smit

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mike over Alma Smit

Ik had niet verwacht dat ik zo snel al zo'n ruimte in mijn hoofd zou kunnen krijgen en in mijn hart. Nu kan ik eerst in alle rust een stapje terug doen, en bij mijn gevoel komen, zonder gelijk te handelen uit emotie Ik ben meer in balans.

Lees meer cliënt ervaringen

Contactgegevens van Psycholoog Arnhem

 

Bel met mijn praktijkassistent en maak een afspraak: 085 - 4014720

Alma Smit Van Oldenbarneveldtstraat 90 (ruimte 0.33, op de begane grond)
6827 AN Arnhem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Arnhem. Mijn praktijkruimte bevindt zich in De Transformatie.

Alma Smit Van Oldenbarneveldtstraat 90 (ruimte 0.33, op de begane grond)
6827 AN Arnhem

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Arnhem

In het leven kun je soms door allerhande redenen vastlopen. Het lukt je niet om zelf, of met hulp van mensen die dichtbij je staan vooruit te komen. Je hebt niet de afstand, de rust, noch het overzicht te zien hoe het komt, laat staan wat je er aan kunt doen. Op zo’n moment kan ik je helpen.

Worden wie je bent
In veel gevallen zijn mensen van zichzelf verwijderd. Zonder dat je het zelf in de gaten hebt. En ineens word je wakker in je eigen leven. In andere gevallen kan een plotselinge klap die het leven je uitdeelde je van jezelf losmaken. 

Als blijkt dat er sprake is van problematiek die specifieke behandeling vraagt, verwijs ik u door naar collega therapeuten.

Tarief en duur
Een afspraak duurt één uur en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik anderhalf uur de tijd en reken ik 145 euro. Alleen het eerste gesprek, als jullie bij mij voor relatietherapie komen. Duurt 60 minuten en kost euro 95,-. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Arnhem ter attentie van Alma Smit. Ik leer je graag kennen!


Neem direct contact op
Alma Smit
© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.