Cliënt ervaringen Psycholoog Leeuwarden - Henrike van der Velde

Henrike van der Velde Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Henrike van der Velde

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Margriet, 53 (crisis na scheiding)

  "Henrike is een bijzonder mens en zo jong als ze is heel bedreven en gedreven in haar vak. Ze heeft ons als gezin in een crisis situatie heel goed opgevangen en verder geholpen en daar zijn we haar voor altijd dankbaar voor. Ze houdt van haar werk en dat voel je en merk je, ze is flexibel, rustig en weet goed tot de kern door te dringen en als nodig muren af te breken. Bij haar voelden we ons veilig, gezien en gehoord."

 • Peter, 62 (Chronische Pijn en Depressieve Klachten)

  “Ik had veel pijn, zowel fysiek als psychisch. Ik heb het leren accepteren, ik besef nu dat ik zelf kan kiezen wat ik wil doen. Ik zat diep in de put en wilde niet meer leven, maar nu zie ik nieuwe kansen en heeft het leven weer kleur gekregen.”

 • Jacob, 55 (Depressie en Rouwverwerking)

  “Door jou heb ik de boosheid en agressie los durven laten. Mijn toekomst wordt er niet langer door beheerst. Ik heb met een andere blik en meer begrip gekeken naar de afgelopen jaren. Ik voel spijt, maar geen schuld en schaamte meer. Ook heb ik leren accepteren dat ik minder kan, dat ik grenzen mag stellen en dat ik niet aan de verwachtingen van anderen hoef te voldoen.”

 • Merel, 18 (Identiteitsproblematiek en Angstklachten)

  “Ik wil je bedanken want het gaat op dit moment zo goed! Ik ben geslaagd! Ik heb mijn angsten overwonnen en ik ben zo tevreden met mijzelf. Ik doe rustiger aan en kan me beter focussen. Bedankt voor alles, jij hebt mijn bel doorgeprikt en mijn ogen geopend!”

 • Anique, 24 (Assertiviteit)

  “Jij bent een van de weinigen die Tine ‘echt’ zagen. Het was fijn om bij jou mijn verhaal kwijt te kunnen, alles te ordenen. Ik ben sterker geworden en heb mijn minderwaardigheid weten te overwinnen. Ik voel me een krachtig persoon en ben gegroeid in assertiviteit.”

 • Gerrine, 21 (Trauma, ADHD, Identiteitsproblematiek)

  “Bedankt voor alles! Jij zag mij, luisterde naar mij, en hierdoor vond ik mijzelf terug! Ik kan nu weer van mijzelf houden en van het leven genieten.”

 • Johanna, 32 (Gegeneraliseerde Angststoornis en Hypochondrie)

  “Bedankt voor alles wat je me hebt geleerd in de afgelopen periode.”

 • Stephanie, 29 (Chronische Pijn en Persoonlijkheidsstoornis)

  “Ik wil je bedanken voor alles dat je voor me hebt gedaan. Ik zit lekker in mijn vel en ben gelukkig. Bedankt!”

 • Patricia, 50 (Obsessief Compulsieve Stoornis)

  “Bedankt voor al je goede zorgen. Ik heb de balans weer weten te vinden.”

 • Hanneke, 71 (Relatie)

  “Bedankt voor de goede gesprekken, ik voel meer rust en vrede. Het overspannen gevoel is afgenomen.”

 • Danielle, 34 (Identiteit, Overspannen, Eetproblemen)

  “Ik wil je graag nog een keer bedanken voor alles wat je voor mij betekend hebt. Ik heb rust en vrede en door de gesprekken heb ik de moed gevonden weer contact te zoeken met mijn vader. Het gaat nog steeds goed met me, bedankt.”

 • Harold, 38 (trauma)

  "Er is een last van me afgevallen door de gesprekken met jou. De inzichten in de gebeurtenissen van het verleden, maken dat ik het eindelijk kan laten rusten. Het achtervolgt mij niet meer en mijn woede en angst zijn verdwenen. Nu is er verdriet om dat wat er gebeurt is, maar de pijn is eruit. Bedankt!"
   

 • Albert, 56 (ADHD)

  "Jarenlang heb ik geworsteld met iets waarvan ik niet wist wat het was. Nu ik weet dat het ADHD is, kan ik mijn leven er op aanpassen. De inzichten die je hebt gedeeld en de vaardigheden helpen mij om meer rust in te bouwen en om te gaan met spanning en stressvolle situaties!"

 • Angela, 36 (overspannen)

  "Ik wil je heel erg bedanken, omdat ik heel erg geholpen ben door jou. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik zo’n rust in mijn hoofd zou kunnen krijgen. Ik doe dingen waarvan ik dacht dat ik ze niet meer zou kunnen, zoals rijden op de snelweg en eten in een restaurant. Ik heb vertrouwen in het leven en mezelf, ik laat me dit nooit meer afpakken!"
   

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.